Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
AngularJS

Kategori: Bilgisayar Yazar: Burak Tokak Yayınevi: Dikeyeksen Yayıncılık

AngularJS

Tanıtım Bülteni
AngularJS, Google tarafından geliştirilmiş çoğu açıdan proje yönetimini kolaylaştıran, hızlı ve sürdürülebilir ürün oluşturmak amaçlı geliştirilmiş JavaScript çatısıdır. AngularJS, front-end geliştiricisinin bir web projesinde karşılaşabileceği performans, modülerite, erişilebilirlik ve kullanıcı deneyimi problemlerine hızlı çözümler üretmesine önayak olur. Bu kitapta, AngularJS ile ilk uygulamanızı geliştirmek için gerekli tüm bilgilere ulaşabilir, sunulan çeşitli uygulamalar ve örneklerin yanında, sizleri programlamaya teşfik eden yapısı ve direktifleri ile kitabı tamamladığınızda ticari seviyede bir proje geliştirecek düzeye ulaşabilirsiniz.AngularJS Nedir ve Nasıl Kullanılır?Modüler ProgramlamaMVC, MVVM, Çift Taraflı Bağlama, Scope ve DOMAngularJS’de Temel Direktif TanımlayıcılarıAngularJS’de Modül ve Kontrol MetodlarıAngularJS’de Servisler ve KullanımlarıAngularJS'de Kendi Servislerimizi OluşturmakAngularJS Direktifleri ve Görünüm YönetimiAngularJS’de JSON Verileri ve Veri İletişimiXHR (XMLHttpRequest) İstekleri ve AJAXGET İsteği ve JSON Verisi KullanımıAngularJS’de Expression ve Filter MetoduAngularJS Form ve Input YönetimiAngularJS’de Olay TanımlayıcılarıJavaScript Olayları Nedir?AngularJS’de AnimasyonlarMobil Dokunmatik İşlemleriÇoklu Dil Destekli AngularJS UygulamalarıAngularJS’de Template Kavramı ve KullanımıAngularJS’de Adresleme ve Sayfa YönetimiAngularJS’de Arama Motoru OptimizasyonuAngularJS’de Material Design ModülüButonlar, Checkbox ve Radio ÖgeleriAngularJS’de Modüler Proje YönetimiJavaScript Ekosistemi ve GelişimiFramework Seçerken: AngularJS mi React mı?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
AngularJS PDF 6.23 MB İndir
AngularJS EPUB 6.96 MB İndir
AngularJS MOBI 5.49 MB İndir
AngularJS ODF 5.86 MB İndir
AngularJS DJVU 7.32 MB İndir
AngularJS RAR 4.76 MB İndir
AngularJS ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Mesela Mvvm patterni hiç kod yazmadan 3 satırda anlatan mükemmel bir eser ! Utanmadan konu başlıklarına eklemissiniz bir de MVC Mvvm diye.


Hızlı bir başlangıç için iyi bir kaynak.


Son derece başarılı bir kitap. En basit seviyeden başlayıp örneklerle seviye yükseliyor. Çok ileri bir bilgi yok ama bu kitap sonrasında epey bir hakim oluyorsunuz dile.


AngularJS 2 anlatmadığndan benim için eski bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*