Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İslami Bir Değer Empati

Kategori: Sosyoloji Yazar: Muhammed Altun Yayınevi: Ark Kitapları

İslami Bir Değer Empati

Tanıtım Bülteni
Empatiden yoksun bir dünyadır tam da bugünün dünyası. Birbirini anlayamama, kabul etmeme, bencillik, gösteriş, sevgisizlik, var olanın varlığını devam ettirme istek ve hakkına saygısızlık ve dahası tahammülsüzlüğün hem faili (öznesi), hem mef‘ulü (nesnesi) zavallı insanoğlunun elinde zehirlenen bir hayat ve hırsla tüketilip tahrip edilen bir dünyanın tam ortasındayız.İmar edeyim derken yıkan, yaşatayım derken katleden, gücü yetse evrenin dört bir yanına çılgınca ve bencilce saldıracak bir varlık türü: İnsan…Anlaşamayan, birbirini dinlemeyen, görmeyen eşler, arkadaşlar, toplumlar, nesiller… Kavgalar, savaşlar, madden ve manen hızla kirlenen bir gezegen: Dünya…Bugün dünyanın ve insanoğlunun ahvali tam da bu iken, insanın kendisi ile, diğer insanlarla, tabiat ve Yaradan’ı ile iletişimi bu denli kopmuş iken, İslâm asırlardır yapageldiği gibi güçlü bir panzehir sunuyor bize: Empati.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İslami Bir Değer Empati PDF 6.23 MB İndir
İslami Bir Değer Empati EPUB 6.96 MB İndir
İslami Bir Değer Empati MOBI 5.49 MB İndir
İslami Bir Değer Empati ODF 5.86 MB İndir
İslami Bir Değer Empati DJVU 7.32 MB İndir
İslami Bir Değer Empati RAR 4.76 MB İndir
İslami Bir Değer Empati ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İslami Bir Değer Empati PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Her açıdan empatiyi çok okuyoruz ama İslami açıdan empatiyi pek yapmıyoruz, kullanmıyoruz sanırım. Farklı bir çalışma olmuş güzel olmuş bence


Emek verilmiş bir araştırma ürünü ortaya çıkarmış Muhammed Altun. Kavramları açıklayarak Kuran-ı Kerimden ayetlerle örneklemiş, benim için ağır bir dili yoktu kitabın. Bilgi vermek için emek verilmiş kitapların sayısı umarım artar mutlaka okumalısınız.


Aslında bu kitabı çok sevinerek almıştım.. yalnız gözümden kaçan bir kısmı ise bilimsel bir araştırma amacıyla yazılmış olması. Çok fazla bilimsel bir dil ile yazılmış. Güzel dini yaşantılar ile bütünleştirilmeler olmasaydı okumakda zorlanabilirdim..


kitabı tek kelime ile anlatacak olursam harika 🙂


İslamiyette empatinin önemine değenen bir yazar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*