Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yaratılış Sırrı

Kategori: Edebiyat Yazar: Tom Knox Yayınevi: Pegasus Yayınları

Yaratılış Sırrı

Tanıtım Bülteni
YARATILIŞIN EN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKIYOR!CENNET BULUNDU: GÖBEKLİ TEPE Türkiye’nin doğusunda, Urfa’da arkeologlar dünyanın en eski tapınağını keşfediyor. Gazeteci Rob Luttrell kazı alanına haber için gittiğinde, buranın Mezopotamya’nın ilk yerleşik halklarından olan ve Melek Tavus’a inanan Yezidiler tarafından 10.000 yıl önce toprak altına gömüldüğünü öğreniyor.Tom Knox, İrlanda’nın kale harabelerinden Türkiye’nin güneydoğusuna, Göbekli Tepe’ye uzanan bu kitabında tarihî gerçekler, bilimsel çalışmalar ve dinsel gizemleri o kadar incelikle bir araya getiriyor ki kitabı elinizden bırakmanız imkânsız hale geliyor. “İnsanın bir gerilim romanından isteyebileceği her şey burada var. Tom Knox, Güneydoğu Anadolu’yu kendi memleketi Londra’yı tanıdığı kadar iyi tanıyor ve Yaratılış Sırrı da ustalığıyla insanı alıp götürüyor.”Jon Fasman “Çok iyi bir gerilim romanı… İnsan daha sonra ne olduğunu öğrenmek için sayfaları yırtmak istiyor.”Dallas Morning News 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yaratılış Sırrı PDF 6.23 MB İndir
Yaratılış Sırrı EPUB 6.96 MB İndir
Yaratılış Sırrı MOBI 5.49 MB İndir
Yaratılış Sırrı ODF 5.86 MB İndir
Yaratılış Sırrı DJVU 7.32 MB İndir
Yaratılış Sırrı RAR 4.76 MB İndir
Yaratılış Sırrı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazar, insanlığın şiddete yatkınlığının nedenlerini dinsel dogmalarla ve polisiye kurguyla anlatmış. Tarihi ve dini bilgiler açısından okunması iyiyken; yazarın biraz da olsa taraflı, rahatsız edici üslubu beni bir daha Tom KNOX kitaplarını okumamaya itti.


Dan Brown tarzı güzel bir kitaptı. Tarih, din ve aksiyon iç içe. Tavsiye ediyorum.


Arkeoloji,İnsanlık Tarihi ile Polisiye/Gerilim içiçe geçmiş,Olaylar tanıdığınız mekanlar Avrupa,İstanbul,Urfa da geçip GÖBEKLİTEPE de odaklanan ve verilen bilgiler gerçek,karakterleri kurgu olan harika,okuyucuyu düşüncelere sokan bir eser.Öyle tahmin ediyorum ki ; bitirdikten sonra okumadıysanız Yuval Noah HARARİ’nin “Sapiens” ve” Homo Deus” adlı eseri ile Jared DİAMOND un “Tüfek Mikrop Çelik” adlı eserini mutlaka okursunuz.


Kurban ritüelleri, Ortadoğu politikaları, etnik kültürler, Göbeklitepe ve yaratılış… Hepsi bir kurguda birleştirilmiş ve bu roman çıkmış ortaya. Abartılı Urfa betimlemeleri bir parça can sıksa da bütünüyle ilgi çekici bir roman, üstelik insan zihnini uyarıyor ve araştırmaya sevk ediyor. Ben romanda bahsedilen konuları ve mekanları eşzamanlı olarak internetten bulup detaylıca inceledim. Verimli ve keyifli bir okuma oldu. Mide bulandıran işkence sahneleri hariç.


Göbeklitepe’nin tarihçesini ilginç bir şekilde günümüzle ilişkilendiren sürükleyici bir kitap. İlginç bilgiler, kurgu tarih ve polisiye içeriyor. Fakat sık sık ülkemize ait politik sorunlara değinmeler konunun dışına çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*