Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Siftah

Kategori: Edebiyat Yazar: Hatice Meryem Yayınevi: Varlık Yayınları

Siftah

  • Yayın Tarihi: 22.12.2000
  • ISBN: 9789754342314
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 103
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Herkesi ve her şeyi kapsayan bir 'büyük zaman' varsa, bir de 'özel zamanlar' vardır. Bu kitaptaki öyküler banliyö trenlerinde, cami avlularında, evlerde, bürolarda gasilhanelerde, futbol sahalarında, taksilerde, şehirlerarası otobüslerde ve uzak otel odalarında geçen 'özel anlar'ı anlatıyor. Herkesin ve her şeyin özel zamanı olduğuna inananlar için...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Siftah PDF 4.27 MB İndir
Siftah EPUB 4.78 MB İndir
Siftah MOBI 3.77 MB İndir
Siftah ODF 4.02 MB İndir
Siftah DJVU 5.03 MB İndir
Siftah RAR 3.27 MB İndir
Siftah ZIP 3.02 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


hatice meryem’in diğer kitaplarını okumanızı da öneririm


İçinde vasat öyküler olmasına rağmen oldukça iyi kaleme alınmış bir kitap.


yazarın ödüllü öykü kitabı. çok sonraları -yani şimdi- büyük başarılar kazanacağını haykırmış. şaşırtan öyküler de var içinde, durağan olanlar da. kelimeleri, okuyucunun zihninde yeni ufuklar açabilecek kadar keskin. önümüzdeki yıl yeniden okumayı düşünüyorum. böyle bir kitabı bu fiyata bulmak da ayrı bir ayrıcalık doğrusu. son olarak 2000 yılında basılmış olmasına aldanmayın, daha dün matbaadan çıkmış kadar temiz ve diri. varlık yayınları’nın farkı sanırım.


Hatice Meryem’in üslubu insanı hiç yormuyor ve bir bakıyorsunuz bir öykü bir öykü daha ve kitap bitmiş. Öykülerindeki samimiyet ve günlük hayatın sıradan halleri iyi bir gözlemle birleştirilmiş. Yazarın okuduğum ikinci kitabı oldu ancak kitaplarının tamamını okumaya niyetliyim. Kendi kendine konuşur gibi bir üslupla yazan yazar her öykünün sonunu mutlaka bağlamalıyım kaygısı da taşımadığı için sonuç genellikle okuru şaşırtıyor. Güzel ve zevkli bir öykü kitabı.


Kitapta karşımıza çıkan, grapon kağıtlarından, tarih şeritlerinden oluşturulmuş yüzeysel tipler değil, kanlı- canlı, sahici insanlar çıkıyor. Öfkeleriyle, hüzünleriyle, acılarıyla, aşklarıyla, puştlukları ve dostluklarıyla bu toprakların, bu coğrafyanın insanı her biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*