Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Genç Kız Cinayetleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Karin Slaughter Yayınevi: Kırmızı Kedi Yayınevi

Genç Kız Cinayetleri

Tanıtım Bülteni
”Slaughter karakterleri, olay örgüsü ve temposuyla polisiye yazarları arasında rakipsiz.”Michael Connelly Uluslararası üne sahip Karin Slaughter’dan usta işi bir psikolojik gerilim romanı: Tehlikeli sırlar, buz gibi bir nefret, beklenmedik bir aklanma. Claire ile Lydia’nın kız kardeşleri Julia yirmi yıl önce iz bırakmadan kaybolmuştur. O günden sonra birbirine yabancılaşan iki kız kardeşin yaşamları farklı yönlerde gelişir. Claire varlıklı bir adamın eşi olarak görkemli bir yaşam sürerken Lydia yoksullukla boğuşur. Ama ikisi de yaşanan trajediyi unutamaz, ta ki yeni bir trajedi –Claire’in kocasının ölümü– ikisini birbirine yaklaştırana kadar. Bu iki olay birbirine ne ölçüde bağlıdır? Claire, polislerin bile dahil olduğu büyük bir suç perdesini araladığının farkında değildir ve geçmişin karanlıklarına dalan iki kardeşi aileleriyle ilgili hangi sırlar, nasıl bir intikam karşılayacaktır?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Genç Kız Cinayetleri PDF 6.23 MB İndir
Genç Kız Cinayetleri EPUB 6.96 MB İndir
Genç Kız Cinayetleri MOBI 5.49 MB İndir
Genç Kız Cinayetleri ODF 5.86 MB İndir
Genç Kız Cinayetleri DJVU 7.32 MB İndir
Genç Kız Cinayetleri RAR 4.76 MB İndir
Genç Kız Cinayetleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bazı yerleri gereksiz uzatsada sonunu çok güzel bağlamış.. ben beğenerek okudum…


Tek kelimeyle mükemmel bir kitaptı, yazarın kapkaranlık kitabını beğenmemiştim, bir şans daha verdim yazara ve iyiki de vermişim, kesinlikle bir başyapıt olacak bir kitap, filmi de çekilebilir ayrıca. Çok akici ve sürükleyiciydi ama en önemlisi kurgusu bir harikaydı.


Kitaba başladığınızda sıkılacakmışsınız gibi bir hisse kapılsanız da olaylar öyle çabuk sizi içine çekiyor ki şaşırıp kalıyorsunuz. Tüyleriniz diken diken oluyor. Görüntüler gözünüzün önünden geçmeye başlıyor ve kendinizi bir anda kitabın içinde savrulup dururken buluyorsunuz. Ağzımın açık kaldığı bölümler oldu. Tarzı seviyorsanız mutlaka okuma listenizde yer almalı.


Karin Slaughter’ın okuduğum ilk kitabı kapkaranlık idi. Oldukça beğendim. Ardından Paramparça’yı ve Darmadağın’ı okudum. İlk düşüncem, severek okuyacağım yeni bir polisiye yazarı bulmuş olduğumdu. Şimdi de Genç Kız Cinayetleri’ni merakla bekliyorum.


Çok güzel.. Tempo hiç düşmüyor. Bazen tüyleriniz diken diken oluyor. Bazen şaşkınlıktan ağzınız açık kalıyor. Kesinlikle tavsiye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*