Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yanlış Adres

Kategori: Edebiyat Yazar: Jane Haller Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Yanlış Adres

  • çevirmen: H. Gülru Yüksel
  • Yayın Tarihi: 20.01.2001
  • Orijinal Adi: Name Dropping
  • ISBN: 9789758509065
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Aynı isimle, aynı apartamanda yaşayan iki kadın?Jane Heller'in romanın kahramanı, Nancy Stern adında, monoton bir yaşam süren bir anaokulu öğretmeni. Yaşadığı apartmana kendisiyle aynı ismi paylaşan bir kadının taşınmasıyla Nancy'nin yaşamı değişir. Bir Nancy Stern çatı katında yaşıyor... Başka bir Nancy Stern ise sarışın ve zayıf, ayrıca bir sürü erkek arkadaşı var.... Pahalı dergiler için ünlülerle röportajlar yapan bir Nancy Stern... Ve günleri, anaokulu çocuklarına burunlarını karıştırmamaları için uyarılarda bulunmakla geçen başka bir Nancy Stern...Daha görkemli bir yaşam süren yeni komşusunun, yanlışlıkla mektuplarını, telefonlarını ve parti davetiyelerini almasıyla daha da içinden çıkılmaz bir duruma girer. Tüm bunların üzerine Nancy, hiç tanımadığı birinden telefonla bir akşam yemeği daveti alır. Anaokulu öğretmeni Nancy, çılgınca bir karar verir ve bu daveti kabul eder. İşte bu anda, birbirine karışmış kimlikler, karmaşıklıklar ve cinayetten oluşan sürükleyici bir öykü başlar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yanlış Adres PDF 13.28 MB İndir
Yanlış Adres EPUB 14.84 MB İndir
Yanlış Adres MOBI 11.72 MB İndir
Yanlış Adres ODF 12.50 MB İndir
Yanlış Adres DJVU 15.63 MB İndir
Yanlış Adres RAR 10.16 MB İndir
Yanlış Adres ZIP 9.38 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Aynı adla aynı apartmanda oturan,karakter olarak ise birbirlerine hiç benzemeyen iki kadın,isim benzerliğinden gelişen olaylar,cinayet,gerilim,aşk…Bu kitapta herşey var.Elinizden bırakamayacaksınız.Çok sürükleyici bir kitap.Tavsiye ederim.Çok fazla tasvire yer verilmemiş daha çok dialoglarla devam ediyor.Edebi bir değeri olduğu söylenemez ama iyi vakit geçirtiyor.Film gibi kitap…


Öncelikle şunu belirtmeliyim. Bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum. Okurken ben çok eğlendim. Aynı apartmanda oturan ve aynı ismi taşıyan iki bayanın, yaşantılarında meydana gelen karışıklıklar anlatılmış. Ancak bu iki bayanın tarzı birbirinin tam tersi. Bu nedenle kitabın başı oldukça komik. İlerleyen kısımlarda ise; kitabın asıl kahramanı olan Nancy’nin, bu karışıklıklardan birinde tesadüfen karşılaştığı kişiyle yaşadığı aşk anlatılıyor. Müthiş bir kitap….


çok uzun bir süre önce okuduğum ve çok zevk alarak okuduğum müthiş bir kitaptı


Aynı apartmanda oturan aynı isimli bambaşka iki karakter, bambaşka hayatlar ve güzel bir kurgu.Kitabın başından sonuna kadar büyük bir heyecan ve merakla okuyacaksınız.


Kendi halinde yaşayan bir anaokulu öğretmenin oturduğu binaya , onunla aynı ismi taşıyan , pahalı dergiler için ünlü kişilerle röportaj yapan çok güzel kadının taşınmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.Son derece güzel bir roman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*