Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Parfümün Gizemi

Kategori: Edebiyat Yazar: Cristina Caboni Yayınevi: Doğan Novus

Parfümün Gizemi

Tanıtım Bülteni
Kendini akıntıya bırakmak bazen yapacak tek şey gibi gözükebilir. Elena’nın eşine az rastlanır bir yeteneği vardır: Parfümün içindekileri sadece koklayarak ayırt edebilmektedir. Ailesinde nesilden nesle geçen bu beceri bir lütuf olduğu kadar aynı zamanda bir yüktür. Özellikle havada annesiyle olan acı dolu anılarını hatırlatan kokular duyduğu zaman… Uğradığı ihanet geleceğe dair tüm hayallerini yerle bir ettikten sonra arkadaşı Monique’ın ısrarları üzerine Floransa’dan Paris’e taşınır. Orada çiçeklerin, otların ve baharatın kokusuna bulanmış haldeyken hiç de yalnız olmadığını hisseder. Bir kere daha parfümlerle içli dışlı olan Elena, ailesinden kalma Mükemmel Parfüm’ün tarifi peşinde koşmaya başlar. Kendisini gizemli kokulara ve geçmişte kalmış hatıralara açarken aslında olması gereken kadının gerçek özünü keşfeder. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Parfümün Gizemi PDF 6.23 MB İndir
Parfümün Gizemi EPUB 6.96 MB İndir
Parfümün Gizemi MOBI 5.49 MB İndir
Parfümün Gizemi ODF 5.86 MB İndir
Parfümün Gizemi DJVU 7.32 MB İndir
Parfümün Gizemi RAR 4.76 MB İndir
Parfümün Gizemi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Daha heyecanlı bir şey beklemiştim, aslında ama yine de fena değil. Ve yazar biraz daha romantizm katayım derken hafiften baymış. Çeviriden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama yazım dili pek hoşuma gitmedi. Parfümle ilgilenenler kitabı daha çok sevebilir ancak onlara teknik anlamda bir şey katacağını düşünmüyorum.


Çok beğenmedim, okunmasa da olur.


Enfes,sürükleyici bir kitap 🙂


Benim gibi parfüm aşığı bir adamsanız bayılırsınız, değilseniz bile bir çok okurun çok seveceğini tahmin ediyorum… Gerçekten bitsin istemediğim kitaplardandı ve tartışmasız benim için 2017 nin, en iyi üçüne giren bir kitap oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*