Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ve Çanakkale 3 Döndüler

Kategori: Edebiyat Yazar: Mustafa Necati Sepetçioğlu Yayınevi: Irfan Yayınevi

Ve Çanakkale 3 Döndüler

  • Yayın Tarihi: 01.01.2011
  • ISBN: 9789753710411
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 346
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
... Ve Çanakkele Üçlemesi, Dünki Türkiye Dizisinde yayınlanmış olan Selçuklu ve Osmanlı Üçlemelerinin bağlantısı olarak da Bugünki Tüirkiye Dizisi romanlarına köprülük edebilir diye düşünüyorum.Biliyorum ki bir kısım tarih yazarlarıyla pek sevgili eleştirmenler (!) birçok şey söyleyip hiçbir şey anlatmadan, ... Ve Çanakkale hakkında da yazacaklardır. Varsın yazsınlar. Çünki ben biliyorum ki, ... Ve Çanakkale'den önce bizim dillimizde yazılmış böyle bir roman yoktu.... şimdi var, Bu bile benim için bir şereftir, önceliği olan ders kitaplarından da değil. Bir milletin namusu olduğu için, Plevneden sonra ana topraklarımızdaki en büyük direniştir; karşı geliştir, gücü bu savaşlardan kaynaklanmaktadır. Bu yüzden, bilinen tarih sıralaması yerine, taşıdığı destan havasının bozulmamasını gayret ettim. Çanakkale Savaşlarımızın başladığı günü, nerelerden nasıl bir sırayla uzayıp hangi tarihte sona erdiğini herkes, ortaokul öğrencileri bile, çok iyi bilirler...(Önsöz'den)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ve Çanakkale 3 Döndüler PDF 14.36 MB İndir
Ve Çanakkale 3 Döndüler EPUB 16.05 MB İndir
Ve Çanakkale 3 Döndüler MOBI 12.67 MB İndir
Ve Çanakkale 3 Döndüler ODF 13.52 MB İndir
Ve Çanakkale 3 Döndüler DJVU 16.89 MB İndir
Ve Çanakkale 3 Döndüler RAR 10.98 MB İndir
Ve Çanakkale 3 Döndüler ZIP 10.14 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Boş zamanları değerlendirmek amacıyla okunabilecek nitelikte sıradan bir eser.


2.Abdülhamid Han için onu anlamak herşeyi anlamaktır derler. Sepetçioğlunu anlamak Türk Tarihini anlamaktır diyorum.


son kitabı bitirdiğinizde hayal kırıklığınız öyle bir hal alıyorki kendinizden utanıyorsunuz. sanki bir kahramanlık destanı değil aşk hikayesi okumuşsunuz. eğer çanakkale kitabı okumak istiyorsanız size tavsiyem sepetçioğlu’nu denemeyin bile.


Tarih okumak istiyorsanız bilimsel yayın okuyabilirsiniz .. sepetçioğlu daha bir anlatır geçmişi tüm serilerini edinin İnan’ın koparmazsınız ..


SERİNİN ÜÇÜNCÜ KİTABI VE DİĞERLERİ KADAR ETKİLEYİCİ. EĞER SADECE CEPHE İLE İLGİLİ AYRINTILAR OKUMAK İSTİYORSANIZ BU SERİ SİZE YETMEZ. ANCAK SAVAŞ SADECE CEPHE MİDİR DİYE DÜŞÜNMEK GEREK. YA SEVDİKLERİNİ CEPHEYE GÖNDEREN, YOKLUK İÇİNDEKİ ANADOLU. M.N. SEPETÇİOĞLU HEM CEPHEYİ HEM DE CEPHE GERİSİNİ GAYET BAŞARILI BİR ŞEKİLDE VERMİŞ. HEM CEPHEDEKİ TÜRK ASKERİYLE HEM DE CEPHE GERİSİNDEKİ FEDAKAR ANADOLU İNSANIYLA BİR ARADASINIZ. ÖZELLİKLE GENÇLERE OKUTULMALI.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*