Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gizli Kulaklar Ülkesi

Kategori: Siyaset Yazar: Faruk Bildirici Yayınevi: Iletişim Yayınları

Gizli Kulaklar Ülkesi

  • Yayın Tarihi: 01.01.2000
  • ISBN: 9789754706468
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 367
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Telefonlarımız dinleniyor. Bu ülkede yaşayan herkes bunu bilir. İşte Faruk Bildirici de bu telefon dinleme uygulamasının ülkemize has tarihçesini gayet akıcı bir üslupla ve bol örnekle anlatılıyor. Gizli Kulaklar Ülkesi yalnızca yerel vaka aktarımlarıyla sınırlı kalmayan, çeşitli ülkelerdeki gizli kulak skandallarından örnekler veren, hem şaşırtıcı hem de olağan bilgilerle dolu sürükleyici bir çalışma.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gizli Kulaklar Ülkesi PDF 15.23 MB İndir
Gizli Kulaklar Ülkesi EPUB 17.02 MB İndir
Gizli Kulaklar Ülkesi MOBI 13.44 MB İndir
Gizli Kulaklar Ülkesi ODF 14.34 MB İndir
Gizli Kulaklar Ülkesi DJVU 17.92 MB İndir
Gizli Kulaklar Ülkesi RAR 11.65 MB İndir
Gizli Kulaklar Ülkesi ZIP 10.75 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


bu kitabı bir büyüğüm bana tavsiye etmişti,kitapyurdunda temin ettim.gercekten harika bir eser,adeta türkiyedeki esrarengiz olayların anahtarı durumunda,,stratejik araştırma yapan herkesin,hatta Türkiye niye böyle?sorusuna cevap arayanların okuması gereken bir kitapbu kitabı okuduktan sonra Türkiye’ye ve dünyaya bakış açınızın değişeceğine inanıyorum.


Kitap 1998 yılına ait baskı olmasına rağmen sanki günümüze ve şuanki Ergenekon davasından bahsediyormuş gibi.Örnek olarak 273 sayfada geçen 1997 yılında yargıçlara devlet sırrı diye verilmeyen dosyalar şuan Hakim Kadir Kayhana verilmemesi ve kozmik odaya sokulmak istenilmemesi. Okudukça elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Özellikle şu son zamanlarda dinleme ile ilgili mevcut konuşmalardan sonra bu kitap olaylara çok derin bir şekilde ışık tutacak gibi. Kitabın son kısmında (331 ila 336) meraklısına dinlemeler ile ilgili cihazların tanıtımı yapılmış. Dört bölümden oluşan bu kitap dinlemeler, teknik takip, izleme vs. gibi konularda bilgi edinmek isteyenler için birebir. Satışa sunulduğunda sakın kaçırmayın.


Aslında komik değil;Hasan Celal güzel gibi birini ve de o kadar önemli bir makamdayken kimin dinlemeye hakkı var ki,üzerine gidemediğimiz ve yıllardır kangren olan bir yaradır;telekulak hadisesi,okuyoruz sonra vay be diyoruz ama ,kumpas yoluna devam ediyor,yazık


dinlenme öykülerini çok hoş ve eğlenceli bir dille olduğu gibi kaleme almış.okuduğumda sayın H.Celal GÜZEL’in tepkisi ne hala gülüyorum. tabii bu durum trajikomik bir hadise. neticede bu devleti en üst düzeyde yönetenlerin dinlenme hadiselerini konu ediyor. Bence sıkılmadan bir çırpıda okunacak bir kitap, tekrar satışa sunulduğu anda alın okuyun derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*