Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rommel / Çöl Tilkisi

Kategori: Siyaset Yazar: Paul Carell Yayınevi: Kastaş Yayınları

Rommel / Çöl Tilkisi

  • çevirmen: İbrahim Artuç
  • Yayın Tarihi: 30.04.1983
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 340
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 11 x 18 cm
Tanıtım Bülteni
"Rommel" adı, uçsuz bucaksız Kuzey Afrika çöllerinde İngilizler için bir "Heyula" ve bir "Umacı" haline gelmişti. Şimşek gibi taarruzları, en umulmadık yer ve zamanda tepelerinde bitişi ve yenilmezliği hakkındaki büyük şöhreti İngiliz birlikleri arasında kötü bir moral çöküntüsü arasında yaratıyordu. "Rommel geliyor" sözü bile düşman cephesinde tam manasıyla şok etkisi doğruyor, birliklerin ve personelin birbirine girip karman çorman olması için yetip artıyordu bile....
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rommel / Çöl Tilkisi PDF 14.11 MB İndir
Rommel / Çöl Tilkisi EPUB 15.77 MB İndir
Rommel / Çöl Tilkisi MOBI 12.45 MB İndir
Rommel / Çöl Tilkisi ODF 13.28 MB İndir
Rommel / Çöl Tilkisi DJVU 16.60 MB İndir
Rommel / Çöl Tilkisi RAR 10.79 MB İndir
Rommel / Çöl Tilkisi ZIP 9.96 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rommel / Çöl Tilkisi PDF 14.11 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Almanya’nın Kuzey Afrika Kuvvetlerinin komutanı Mareşal Erwin Rommel’in maceralarını anlatan bu biyografik roman bir tarih kitabı niteliği de taşıyor. Askerleri tarafından çok sevilen bu kısa boylu zayıf bacaklı ama efsanevi komutanın Kuzey Afrika cephesindeki mücadelelerini okumak için tam bir başucu eseri. Ayrıca kitabın içinde bu cephedeki savaşların ayrıntılı krokileri de bulunmakta.


İkinci Dünya Savaşı’nın Kuzef Afrika Cephesini ve General Rommel’in başarı ve başarısızlıklarının anlatıldığı çok sürükleyici bir kitap.


Afrika cephesinin en önemli komutanı olan Rommel’i en iyi anlatan kitaplardan biri. Ama bu kitapta sadece Rommel değil, Afrikakorps hakkında geniş bir bilgiye ulabilirsiniz.


bu kitapda zengi ve fakirin savaşına tanıklık ediceksiniz ve savaş sırasında yaşanan muhteşem kahramanlıklara şahit olup çok ilginç ve bir o kadar da komik olayları okuyacaksınız. Alman ve İngiliz doktorlarının aynı yerde yaralılara yardım etiklerini okuyacaksınız.


kitabı okuduktan sonra şunu düşündüm,hitler rommeli dinleseydi ve ağırlığı rusya ya değilde afrika cephesine verseydi ortadoğu petrolleri almanların eline geçecekti ve naziler belki savaşı amerika ya rağmen kazanacaklardı ve bugün dünyanın her yerinde nazi bayrakları dalgalanıyor olacaktı,insanın aklına gelmiyor değil…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*