Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kentte Sıcak Gece

Kategori: Edebiyat Yazar: Trevanian Yayınevi: E Yayınları

Kentte Sıcak Gece

  • çevirmen: Neşe Olcaytu
  • Yayın Tarihi: 02.09.2020
  • Orijinal Adi: Hot Night in the City
  • ISBN: 9789753901680
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Trevanian yine kendine özgü buluşlarını ve el çabukluğunu sergilediği bir yapıtla hayranlarının gözlerini kamaştırıyor.Kentte Sıcak Gece Trevanian'dan usta işi bir yapıt, yazarın el attığı her türde yeni bir "ses" yaratma yeteneği kendine tüm dünyada binlerce hayran kazandıran Kasaba, Hesaplaşma, İnfazcı, Katya'nın Yazı, Şibumi gibi dünyanın her yerinde çok satan yapıtlar yazmasını sağladı.Kitap okuru büyük Amerikan kentlerinin caddelerinden Paris'e, oradan Kutsal Topraklar'a, efsanevi İngiltere'ye, Bask ülkesine, çağımızın Londrasına ve eski Kuzey Amerika'ya taşıyor.Kentte Sıcak Gece ziyafeti hem lezzetli, hem besleyici, hem bol çeşitli, hem doyurucu. Kentte Sıcak Gece en azından bir güç seremonisi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kentte Sıcak Gece PDF 10.63 MB İndir
Kentte Sıcak Gece EPUB 11.88 MB İndir
Kentte Sıcak Gece MOBI 9.38 MB İndir
Kentte Sıcak Gece ODF 10.00 MB İndir
Kentte Sıcak Gece DJVU 12.50 MB İndir
Kentte Sıcak Gece RAR 8.13 MB İndir
Kentte Sıcak Gece ZIP 7.50 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Trevanian bence roman yazmakta daha başarılıydı bu kısa öykülerden oluşan kitap onun şaşırtıcı ve kıvrak kalemini pek yansıtamamış ilk ve onu tamamlayan son öykü dışında sevdiğim hiç bir üykü olmadı Şibumi , Katyanın Yazı , Hesaplaşma ve İnfazcıdan sonra Ölüm dansı ve Kentte sıcak gece gerçektende kabus gibi . . .


Birbirinden bağımsız (sanırım üçü birbirine dolaylı olarak bağlıydı) öykülerden oluşan çok başarılı bir kitap. Hikayelerin çoğunu keyifle okuyorsunuz. Zaten yazarın üslübu oldukça etkileyici. Yazarın 3 kitabını okudum en etkileyicisi buydu. Şimdi sıra herkesin çok metettiği Şibumi’de bakalım baş yapıtı nasıl mış yazarın…


benim için hayal kırıklığı olan bir kitap


Kentte sıcak gece kısa hikayelerden oluşan bir kitap yazarın diğer kitaplarınıda okuyanlar aslında kısa hikayelerden bazılarının diğer kitaplarda geçen bölünler olduğunu farkedecektir. Bence okunabilecek bir kitap


Trevanian’ın tüm kitaplarını okumuş birisi olarak, yazarın kendi tarzından farklı bir kitap olduğunu ve hikayelerden oluşan bu kitabı pek beğenmediğimi söylemeliyim. Trevanian’ı daha önce okumadıysanız ve merak ediyorsanız ‘Şibumi’ ve ‘Katya’nın Yazı’ nı deneyin. O zaman Trevanian bağımlısı olacağınızı düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*