Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ekolojik Mahalle

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Ralph Weder Yayınevi: Yeni Insan Yayınevi

Ekolojik Mahalle

Tanıtım Bülteni
Ralph Weder’in kaleminden, Virginia Patrone’nin çizimleri ve Çisel Cengiz’in çevirisiyle Yeni İnsan Yayınevi’nden çıkan “Ekolojik Mahalle” adlı kitap, yemyeşil ve sıcacık bir semt hikâyesi. Kitap aslında küçük Lilly ile arkadaşları Nick, Sophia ve Jack’in yaşadığı mahallede oluşturdukları topluluk bahçesi isimli buluşma noktasına kafe açma serüvenini sayfalarına taşıyor. Bu doğrultuda para toplamak için kullanmadıkları giysileri satan, atık yiyecekleri gübreye dönüştüren ve bir kent bahçesi kuran çocuklar, minicik elleriyle ekolojik bir mahalle yaratıyor. Yazar, çocukları sık sık düşünmeye ve harekete geçmeye teşvik ediyor. Hikâyenin sonunda Lilly, kitabı okuyan arkadaşlarına seslenerek komşularıyla birlikte yaşadıkları sokağı güzelleştirmelerini istiyor. “Ekolojik Mahalle” telefon şarj etmek için güneş paneli kullanan, elektrikli araçlara sempatiyle yaklaşan ve doğal temizlik ürünleriyle “zehirsiz ev” projesinin savunucusu çocukların öyküsü. Dört bir yanı betonla çevrili minikler için alternatif yaşam kurma rehberi... Bu kitap sayesinde çocuğunuz geri dönüşüm, doğal beslenme, tasarruf gibi değerleri kavrayarak gezegene sahip çıkmayı öğrenecek.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ekolojik Mahalle PDF 6.23 MB İndir
Ekolojik Mahalle EPUB 6.96 MB İndir
Ekolojik Mahalle MOBI 5.49 MB İndir
Ekolojik Mahalle ODF 5.86 MB İndir
Ekolojik Mahalle DJVU 7.32 MB İndir
Ekolojik Mahalle RAR 4.76 MB İndir
Ekolojik Mahalle ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ekolojik Mahalle PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Doğa sevgisini aşılayacak böyle kitaplara ihtiyacımız var.


Yeniinsan yayınları iyiki var 🙂


Kitabı okuduktan sonra compost yapmaya başladık kızımla. Onu harekete geçiren, deneyimlemeye teşvik eden kitapları seviyorum. Anlatımı orta nitelikte.


Kitabı okurken sadece eğlenceli zaman gecirmedik yeni şeyler de öğrendik. Tekrar okumalarimizda yeni kavramlar daha da oturdu. Çevreye duyarlı eşyaya saygılı zamanı değerli hale getirecek aktiviteler öğrendik. Kitap ilkokul çocukları için daha uygun. Okul öncesi çocuklar için çok açıklama istiyor. Zamanım ve sabrim yeterli diyen ebeveynlere tavsiye edebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*