Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2

Kategori: Edebiyat Yazar: Jodi Meadows Yayınevi: Dex Kitap

Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2

Tanıtım Bülteni
Wilhelmina’nın hikâyesi tüm hızıyla sarpa sardı.  Arkadaşları ona sırtını döndü. Felaket sırasında kimliği açığa çıkınca, Indigo Krallığı Wilhelmina’yı esir aldı. Balık Kartalları’nın lideri olabilecek en kötü anda ortaya çıkınca, Wil’e Kara Bıçak olmaktan başka seçenek kalmadı. Sihri kontrol edilemez bir hal aldı. Tılsımlı topraklarda kendini koruması için yönlendirdiği bir tılsım bulutu daha sonra kendi başına cisim kazandı. Artık tılsımdan yapılmış, yaşayan bir çocuk var; yıkıcı ve ölümcül, onun için her şeyi yapabilecek bir varlık. Kalbi paramparça. Tahta çıkmaya hazır olsa da kendini kraliçe ilan etmesi, savaş çıkması demek. İstediği ile doğru olanı yapma arasında sıkışıp kalan Wilhelmina, sonunda tahtın o kadar da önemli olmadığına karar veriyor. Indigo Krallığı’nın köylerini şimdiden yok etmeye başlamış olan tılsımı kontrol edemezse, yakında yönetecek toprak kalmayacak çünkü… Wilhelmina’nın sokaklardaki yetim bir suçludan sihir güçleri olan bir kraliçeye doğru nefes kesici, cesur yolculuğu, Yetim Kraliçe’nin ardından Ayna Kral’la sona eriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 PDF 6.23 MB İndir
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 EPUB 6.96 MB İndir
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 MOBI 5.49 MB İndir
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 ODF 5.86 MB İndir
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 DJVU 7.32 MB İndir
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 RAR 4.76 MB İndir
Ayna Kral / Yetim Kraliçe 2 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk kitaba göre daha heyecanlıydı çok iyi bir final kitabıydı.


Açıkçası sırf ilk kitabını aldım diye aldım ama fiyatı uygun olduğu ve dex en azından sayfa kalitesini düzelttiği için aldığım bir kitap. Umarım beni şaşırtırsın.


Bu fiyata süper bir seri:)


çok begenerek okudum. asla abartılı olaylar olmuyor herşey tam dozunda verılmıstı. hele sımdıde bu fıyata . asla kaçmaz bır serı


Seriyi değerlendirecek olursak kötü diyemem. Ama kitapta olan bazı olayların yaşanmasına gerek var mıydı diye düşünüyorum. Kitabın başından sonuna kadar biraz karamsar bir havada okuyorsunuz. Yine de okunmaya değer bir kitap,tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*