Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir

Kategori: Edebiyat Yazar: Selçuk Altun Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir

  • Yayın Tarihi: 20.02.2001
  • ISBN: 9789753636681
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 227
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
"Dünyanın en iyi yazarı kim? Çela ne-re-de-sin?"Dayısının aşırı zenginlik ve güç üzerine kurulu "büyük gözaltından" kurtulduktan sonra "Dünyanın en iyi yazarı'nı" yitirdiği sevgilisini arayan bir genç adamın öyküsü. Büyük bir iç yırtılışın ardından, gerilimler ve sürprizlerle dolu bir arayışa kendisini kaptıran bir ana kahramanın peşisıra, kitabın okuru da aynı girdaba davet ediliyor...Romanın kahramını, kaderin karşısına çıkardığı O. Y.'nin tuhaf bir oyunu aracılığıyla önce, bir gizli sığınakta bekleyen Edirnekari sandığa ulaşmak zorunda.Sahi, kimdir dünyanın en iyi yazarı?
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
Kitapyurdu Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
D&R Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
Idefix Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
BKM Kitap Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
Hepsiburada Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
Nadir Kitap Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
N11 Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
Amazon Türkiye Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir PDF 9.42 MB İndir
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir EPUB 10.53 MB İndir
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir MOBI 8.31 MB İndir
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir ODF 8.87 MB İndir
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir DJVU 11.08 MB İndir
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir RAR 7.20 MB İndir
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir ZIP 6.65 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitap uzun süredir kitaplığımdaydı , ismi bana çok çekici gelmişti ona özel bir zaman ayırıp okumak istiyordum ancak umut ettğim gibi çıkmadı.Yinede okurken bir kaç yazar ismi not ettim ,roman kahramanı çok iyi bir eğitim alıyor , ciddi bir miras sahibi ama sürekli ordan orayane aradığının farkında olmaksızın sürükleniyor ve içten içe kitap okumanın dışında aslında hiç bir şey onu mutlu etmiyor.Kahraman gerçekten çok yalnız ve insanların bu yalnızlığı zaman zaman kendilerinin tercih ettiğini bunun asıl nedeninde farklılıklarının kabul görmemesi yada tam olarak anlaşılamadıklarını hissetmelerinden kaynaklandığı görüşü hakim.Kitaplar yada resimler heykeller zaman zaman onların sığındığı en iyi arkadas olsada hiç bir zaman insanların yerini tutamıyor ve kitapta anlaşılamadığını hisseden herkes kendine apayrı bir dünya oluşturmaya çalışmış.


yapi kredinin yaptigi her isi begencek halim yok tabi. bu kitap nerden gecti elime hatirlamiyorum. ama, parami geri verin!!! bu ne ya. bu kadar yazar, ressam, ve muzik sanatcisinin ismi zaten kataloglarda geciyor. bir yada bilemedin iki isim tanitacaksan eyvallah. save your time and money. stay away from this book.


bu kitabı okuduktan sonra aklımda ilk kalanlar bir kaç tane yazar ismi ve kitap adları oldu. onları bulmak istedim. merak ettim gerçekten yazarımızın övdüğü kadar varmı diye… ama konu beni pek açmadı, kişiyi çok kahramanlaştırmış…


Evet kitap bir referans kitabı olabilir başka kitapların tanıtımı adına. Başlangıç da guzel ,ilgisini çekiyor insanın. Ama sonra, herseyin guzelini yazarın yapması, her seyin iyisini onun bilmesi, adamın egosunun buyukluğu rahatsız ediyor insanı. Ve bu zat yaptığı butun işleri sırf varlıklı bir aileye doğduğu için yaşıyor. Hayatına, sanata duyduüğu ilgiye saygı duyuyorum, ama imkanları olmasaydı butun bunları yapabilmek için gercekten caba sarfeder miydi merak ediyorum. Ve anlatımında oyle bir sey var ki, sanki kitap yazmamıs da bu insan benim hayatım boyle boyle diye anlatıyor sadece. Bu bir sure rahatsız etmeye basladı beni. Bir kitaba başlarken içinde hangi hazineyi bulacagımı merak ederek heyecanlanırım. Bu kitapta hazine yoktu, yanıma kalan sadece okumak için yeni kitap isimleri.


Roman kahramanının hayatı dayısı tarafından yönlendiriliyor. Ama o, ülkeler arasında geçen gezilerine rağmen Türkiye’den kopmadan, zengin kültür birikimiyle -dayısının da ölmesiyle- kendi isteklerini yapmaya başlıyor ve kendini buluyor. Çünkü onda her türlü nitelik mevcut, o bir Sina ve hayatı ortada… Keyifle okunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*