Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli)

Kategori: Edebiyat Yazar: R. J. Palacio Yayınevi: Pegasus Yayınları

Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli)

Tanıtım Bülteni
8 milyondan fazla okur, “Nazik Olmayı Seç” hareketinin öncüsü Mucize’nin mucizesine kapıldı. Şimdiyse Auggie hikâyesini başrollerinde JULIA ROBERTS, OWEN WILSON veJACOB TREMBLAY’nin yer aldığı filmle paylaşıyor… August (Auggie) Pullman yüzünde fiziksel bir bozuklukla doğduğu için, normal bir okula gidemiyordu… şimdiye kadar. Yakında Beecher Ortaokulu’nda beşinci sınıfa başlayacak ve ömrünüzde bir kere bile “yeni çocuk” olduysanız, bunun ne kadar zorlu olduğunu tahmin edebilirsiniz. Dondurma yemek ve Xbox’ında oyun oynamak gibi sıradan şeyleri seven Auggie aslında sadece sıradışı yüzü olan, sıradan bir çocuk. Peki, yeni sınıf arkadaşlarını, görünüşünün ardında kendisinin de onlar gibi olduğuna ikna edebilecek mi? “Anlamlı ve unutulmaz.”The New York Times “Palacio’nun mucize gibi bu ilk romanı, desteklemekten kendinizi alamayacağınız karakterlerle dolu, sürükleyici ve çok neşeli.”Entertainment Weekly “Sessiz bir dönüşüme dair harika, eğlenceli ve zaman zaman gözlerinizi dolduracak bir roman.”The Wall Street Journal “İlk kitaplar nadiren bu kadar etkileyicidir; tek isteğiniz kalabalıktaki herhangi bir yüz olmakken, elinizde olmayan bir farktan dolayı dışlanmaya dair, okurların gözünü ve yüreğini açma gücüne sahip, nadide bir hikâye.”Publishers Weekly “Mucize, sevgi, hüzün ve insan yaşamının değeri hakkında çok güzel bir hikâye. Okuduktan sonra daha iyi bir insan olmayıistememek mümkün değil.”Patricia Reilly Giff, Newbery ödüllü yazar
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
Kitapyurdu Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
D&R Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
Idefix Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
BKM Kitap Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
Hepsiburada Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
Nadir Kitap Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
N11 Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
Amazon Türkiye Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) PDF 6.23 MB İndir
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) EPUB 6.96 MB İndir
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) MOBI 5.49 MB İndir
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) ODF 5.86 MB İndir
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) DJVU 7.32 MB İndir
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) RAR 4.76 MB İndir
Mucize Film Özel Baskısı (Ciltli) ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Özel gereksinimli bir bireyin dıştan göründüğü gibi duygusuz olmadığını anlatan duygusal ve didaktik bir kitaptı. Gözyaşlarımı tutamadığım anlar oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.


Mucizesine kapılmamak elde değil. Nasıl bittiğini anlayamadığınız, sizi küçük bir çocuğun dünyasında alıp götüren, ağlatan-güldüren sımsıcak bir kitap. Filmi de kitabı kadar başarılıydı bence.


Kitabın kendisi ve verdiği mesaj çok güzel.Genel olarak gözleriniz dolu dolu okuyorsunuz ama öyle her saniye ağlatıp insanda yaşam sevinci bırakmayan kitaplardan da değil asla ,yeri geliyor mutlu da ediyor.Basımı ise ayrı güzel filminden kesitler var. Son olarak kitaptan bir cümle ile bitirmek istiyorum. “Haklı olmakla nazik olmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalırsan, nazik olmayı seç.”


Filmi gibi muhteşem bir kitap herkesin okuması ve filmini izlemesi gerek


Filmini izler izlemez kitabını da okumak istedim.ortaokul ve lise öğrencilerine muhakkak okutulmalı.Akran zorbalığını işleyen mükemmel bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*