Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dönüş Acıları

Kategori: Edebiyat Yazar: Yahya Akengin Yayınevi: Akçağ Yayınları

Dönüş Acıları

  • Yayın Tarihi: 01.01.2009
  • ISBN: 9789757568551
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 264
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.4 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"...Hastane koğuşunda gözlerini açtığında, başucunda bekleyen hemşirenin ilk sözü, "hangi taraftasın?" oldu. İhsan ne diyeceğini bilemedi, cevapsız bıraktı. Doğrulmak isterken, "ameliyatlısın" dedi hemşire. "Nasıl, nasıl bir ameliyat?.." diye sordu İhsan, hemşire susuyordu. Bulanık gözlerini yüzüne dikmişti. İhsan onun bu iç karartan bakışlarından kurtulmakistedi, yüzünü öteye çevirdi.-Kafanda ve çenende birkaç dikiş var. Sırtında bıçak yarası, birkaç yerinde ezikler..İhsan kafasını ve çenesini yokladı elleriyle. Sırtındaki sargıyı hissetti, elini götürmek istedi. Hemşire buna engel oldu, bir daha sordu:-Hangi görüştensin?İhsan, hemşirenin tavırlarından bunaltı duymaya başlamıştı. Bu sırada doktor içeri girmiş, hemşirenin son söylediğini işitmişti:-Hemşiranım, hakkında duyduklarıma inanmak istememiştim, dedi huylanmış bir sesle.Hemşire kızardı. Doktor, İhsan'a tebessümle yaklaştı:-Geçmiş olsunyavrum. Birkaç güne birşeyin kalmaz.Hemşireye döndü:-Hastaya görüşünü değil, sağlığını sormaktır görevin. Başhekim odasında bekle, geliyorum. Buraya da hemşire Leyla baksın... Söyle gelsin..." 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dönüş Acıları PDF 10.96 MB İndir
Dönüş Acıları EPUB 12.25 MB İndir
Dönüş Acıları MOBI 9.67 MB İndir
Dönüş Acıları ODF 10.31 MB İndir
Dönüş Acıları DJVU 12.89 MB İndir
Dönüş Acıları RAR 8.38 MB İndir
Dönüş Acıları ZIP 7.73 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Gençlik sorunları üzerine güzel bir eser. Ahmet Günbay Yıldız üslubu sezinledim eserde. Ancak bitiş sanki biraz havada kaldı gibi geldi bana, daha net bir son bekliyordum.


“Dönüş Acıları” adlı bu romanı yedi sekiz yıl önce okumuştum. Bana çocukluğumda okuduğum Kemalettin Tuğcu romanlarını hatırlattı. Çok basit bir konu ve buna bağlı olarak okumaya çalışan öğrencilerin başından geçen olaylar. Zaman zaman hüzünlü ve kimi zaman da ders verici. Çocuklar ve gençler için ilgi çekici olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*