Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Patagonya Ekspresi

Kategori: Edebiyat Yazar: Luis Sepulveda Yayınevi: Can Yayınları

Patagonya Ekspresi

  • çevirmen: Yıldız Ersoy Canpolat
  • Yayın Tarihi: 11.04.2001
  • ISBN: 9789750700477
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 152
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
  • Diger Ozellik: İspanyolca Aslından Çeviri
Tanıtım Bülteni
Şili'li yazar Luis Sepulveda'nın en büyük tutkusu, yolculuk yapmak, dünyayı dolaşmak, insanları tanımak ve onların öykülerini dinlemek. Patangonya Ekspresi, dinlediği öyükleri kendi yorumuyla anlatan, olağanüstü anlatma yeteneğiyle gerçeği zenginleştirerek edebiyata dönüştüren Luis Sepulveda'nın yaptığı ilginç yolculukların bir dökümü.Patagonya Ekspresi, yolculuk notları olmaktan öte, yolculuk üzerine bir rehber kitap. Dünyayı nasıl tanımanız, ona nasıl bakmamız, onu nasıl sevmemiz gerektiğini öğreten bir kılavuz. Yazarın, hem diktatör Pinochet dönemindeki sürgün yıllarından, hem de yoluculuklarından aldığı notlar üzerine kurulu Patagonya Ekspresi, anlatım bütünlüğü taşıyan bir dizi anlatı. Luis Sepulveda, gerçek serüvenin verdiği müthiş mutluluğu okuruna aşılamaya çalışıyor. Adını, bir zamanlar Patagonya'da çok tutulan, ancak yeterince hızlı gitmediği için seferlerine son verilen Patagonya Ekspresi'nden alan bu kitap, Luis Sepulveda'nın en güzel yapıtlarından biri.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Patagonya Ekspresi PDF 6.31 MB İndir
Patagonya Ekspresi EPUB 7.05 MB İndir
Patagonya Ekspresi MOBI 5.57 MB İndir
Patagonya Ekspresi ODF 5.94 MB İndir
Patagonya Ekspresi DJVU 7.42 MB İndir
Patagonya Ekspresi RAR 4.82 MB İndir
Patagonya Ekspresi ZIP 4.45 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Yazarın bizi farklı yerlere götürdüğü kitabı.


Şili’li yazar Luis Sepulveda’nın okuduğum ilk kitabı.Sanırım çoğumuzun en çok istedikleri arasında dünyayı dolaşmak,farklı coğrafyalarda farklı yaşamlar tanımak…Yazarımız da bu tutkusu ile yaptığı yolculuklar esnasında tanıştığı insanların hikayelerini kendi yorumu ile biz okuyuculara,bir zamanlar patagonyada çok tutulan yeterince hızlı gitmediği için seferleri kaldırılan patagonya ekspresi adıyla sunmuştur.farklı hkayeler dinlemek,farklı insanlar tanımak için okuyun…


Patagonya Ekspresi, dinlediği öyküleri kendi yorumuyla anlatan, olağanüstü anlatma yeteneğiyle gerçeği zenginleştirerek edebiyata dönüştüren Luis Sepulveda’nın yaptığı ilginç yolculukların bir dökümü. Adını, bir zamanlar Patagonya’da çok tutulan, ancak yeterince hızlı gitmediği için seferlerine son verilen Patagonya Ekspresi’nden alan bu kitap Luis Sepulveda’nın en güzel yapıtlarından biri. Okuru Latin Amerika’da, Patagonya’nın ıssız topraklarında, Ateş Ülkesi’nde gezdiren bir kitap olduğunu da belirtmek gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*