Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Güvercinname

Kategori: Edebiyat Yazar: Prof. Dr. Hayrullah Şanzumi Yayınevi: Karbon Kitaplar

Güvercinname

Tanıtım Bülteni
Güvercin uçuverdi, kanadın açıverdi ve kanadın çırpıverdi. Güvercinin uçması kadar tabii bir şey olmasa gerektir. Biz bu çalışmamızda güvercini bizim medeniyetimizin bir simgesi olarak telakki ediyoruz. Burada esas olanın güvercinin uçup uçmaması olmadığının simge ve de imgeden hareket edilerek bir tespitin paylaşılması söz konusudur. Medeniyetimizin mirasyedisi olan insanımızın hal ve de ahvalini dillendirmiş olmamızdan dolayı bu kitap da “Güvercinname” ismini hak etmektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Güvercinname PDF 6.23 MB İndir
Güvercinname EPUB 6.96 MB İndir
Güvercinname MOBI 5.49 MB İndir
Güvercinname ODF 5.86 MB İndir
Güvercinname DJVU 7.32 MB İndir
Güvercinname RAR 4.76 MB İndir
Güvercinname ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Güvercinin medeniyetimiz ve özellikle coğrafyamız açısından büyük önem arz ettiği varsayımıyla yola çıkarak güvercinin uçması, kanatlarını açmasının tabii bir seyri süluk olup ancak bu uçuşun mutat olup olmadığı ve sonuçta kanat çırpma hadisesinin medeniyetimizin can çekişmesi veya zaafa uğraması sadedinden bu çalışmamız da direk güvercinle alakalı birkaç tane makalenin olmasına rağmen çalışmamızın bütününe mührünü vurması tesadüfi
olmayıp başlıkları farklı farklıda olsa kitabımızın bir bütün olarak mütalaa edildikten sonra bir medeniyetin hali pür melali ve bu medeniyetin mensuplarının çıkmazları değerlendirilmektedir.

Burada esas olanın güvercinin uçup uçmaması olmadığının simge ve de imgeden hareket edilerek bir tespitin paylaşılması söz konusudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*