Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fil Kız

Kategori: Edebiyat Yazar: Henriette Gyland Yayınevi: Ren Kitap

Fil Kız

Tanıtım Bülteni
“Hayatı, ardı ardına çözülen kanıtların olduğu, araştıran kişilerin akıllarında hiçbir şüphe bırakmayan ve nasıl cezalandırmaları gerektiğini gösteren bir Agatha Christie gizemi değildi. İnsanlar karışıktı. Hem iyi hem de kötü yanları vardı. Büyümeye giden yolda ilk adımını attığını kabul ederek, ani bir şekilde gerçeği gördü.”Katilin önemli olmadığı, annesi, beş yaşında öldürülen epilepsi hastası Helen’in ve bu cinayet etrafında yıllar sonra gelişen olaylarla ortaya çıkan sırlarla dolu, her cümlesi farklı bir gizemi açığa vurmaya hazırlanan bir roman.Karakterler, kendi yollarını bulmaya çalışıp tehlikeli yollar ve yöntemlerle başa çıkmak zorunda kalırken, okur kendini kâh Hindistan’da bir kafede kâh İngiltere’de zengin bir müzayede evinde yahut bir şekilde hapse girmiş insanları topluma geri kazandırmak için kurulan yıkık dökük bir evde buluyor. “Doğru olan nasıl bu kadar yanlış, yanlış olan nasıl bu kadar doğru olabilir?”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fil Kız PDF 6.23 MB İndir
Fil Kız EPUB 6.96 MB İndir
Fil Kız MOBI 5.49 MB İndir
Fil Kız ODF 5.86 MB İndir
Fil Kız DJVU 7.32 MB İndir
Fil Kız RAR 4.76 MB İndir
Fil Kız ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çeviride biraz sıkıntı olsa da beğendim


Kurguyu çok beğendim ama çevirideki beceriksizlik okumayı gerçekten etkiliyor, zevk almanızı engelliyor. Çok zorlanarak okudum. Paramı boşuna harcadığımı düşünüyorum.


Mükemmeldi.Hiç sıkmadı ve akıcıydı.


Çok güzel ve sürükleyici bir kitap cok beğendim


Kurgu güzel, katil bi kaç kez el değiştiriyor o da güzel. Ama bi kitapta olması gerekenden fazla hata vardı. Çeviriden mi yoksa yazardan mı kaynaklı bilmiyorum ama karşılıklı konuşmalarda bazen kim ne demiş karışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*