Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Başka Bir Mutluluk Fikri

Kategori: Edebiyat Yazar: Marc Levy Yayınevi: Can Yayınları

Başka Bir Mutluluk Fikri

Tanıtım Bülteni
Philadelphia’da 2010 ilkbaharının ilk günlerinde, hayatının otuz yılını parmaklıklar ardında geçiren Agatha hapisten kaçar. Artık ellilerini sürmekte olan bu kadının cezasını tamamlamasına kısa bir süre kalmışken hapishaneden firarı, başta FBI olmak üzere Amerikan emniyet güçlerini harekete geçirir. Tüm bu karmaşadan habersiz, sıradan hatta sıkıcı bir yaşam süren Milly’nin hayatı ise, bu kaçak tarafından rehin alınmasıyla birlikte hiç ummadığı biçimde değişir. Peşlerindeki kanun adamlarını atlatmaya çalışarak emektar bir Oldsmobile ile yaptıkları beş günlük bu yolculuk sırasında, uğradıkları şehirlerde eski dostlarına yaptığı her ziyaret Agatha’nın geçmişine ait sırları tek tek ortaya çıkaracaktır.Yazdığı romanlar çok sayıda dile çevrilen ve milyonlarca okura ulaşan Marc Levy, bu kez edebiyat severleri, yıllar sonra özgürlüğün ve mutluluğun peşine düşen iki kadınla birlikte heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Başka Bir Mutluluk Fikri PDF 6.23 MB İndir
Başka Bir Mutluluk Fikri EPUB 6.96 MB İndir
Başka Bir Mutluluk Fikri MOBI 5.49 MB İndir
Başka Bir Mutluluk Fikri ODF 5.86 MB İndir
Başka Bir Mutluluk Fikri DJVU 7.32 MB İndir
Başka Bir Mutluluk Fikri RAR 4.76 MB İndir
Başka Bir Mutluluk Fikri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Polisiye tadında sürükleyici bir kurgu. Dostluklar ve haksızlıklar. Adaletin bir savcı tarafından yanıltılması. Bir dönem ve aile romanı. “… cesaret, bazen bir nesil atlar.” ve daha nice düşündürücü toplumsal tespit. Marc Levy okuru olarak heyecanla okudum Başka Bir Mutluluk Fikri ni…


Çok tatlı bir kitaptı okurken olayın içinde hissettirdi


Duyguları çok iyi ifade eden, sade ve hoş bir kitap…Yazarın ismi Marc Levy olunca gözüm kapalı alabiliyorum kitabı.


Yazarla tanışma kitabım. Yaz döneminde okuması oldukça keyif verici bir kitaptı dili sade ve akıcı. Yazarın diğer kitaplarına da göz atacağım.


Yazarın okuduğum ikinci kitabı. İlki baya aksiyon doluydu ama bu daha çok romantizm ağırlıklı. Dili ve akıcılığına diyecek yok ama konu sıradanlıktan kurtulamamış. Romantik kitap severlere tavsiye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*