Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tinnitus

Kategori: Edebiyat Yazar: Cemal Yılmaz Yayınevi: Sisyphos Yayınları

Tinnitus

Tanıtım Bülteni
Gün gelir sırasıyla her şeyini kaybedersin. Umutlarını eskitir, dostluklarını yitirirsin. Kaybettiklerine doymaz olur hayat. Her gün bir başka ister ve her gün senden alacaklı olur. Ne bileyim sessiz çığlığına kadar sömürmek ister. O vakit kaçmak istersin kalabalıklardan. Nefes alamazsın insan yığının doldurduğu sokaklarda.. Sen zamanla yarışırken. Zaman, taşın, toprağın ve suyun rengini kırmızıya boyar. Avazın çıktığı kadar haykırır, küçük dilini yutarsın, bir sesini hayvanlar duyar, onlarda anlamazlar. Gördüklerin sadece bir renk olsaydı, burnunun direği kırılmazdı kokudan. O an aklını kaybetmemek için ellerinle sıkıştırdığın başını tutar, yitip giden kendine direnirsin. TİNNİTUS, sessizliğin notalarında korkup kendi notanızı ararken saplandığınız çıkmazdan çıkıp nefes almak isteyeceğiniz bir kitap. Bunca notaların arasında doğruyu, doğrunun içinde de kendi doğrunuzu bulmak isteyeceksiniz…  (Mustafa Tenker)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tinnitus PDF 6.23 MB İndir
Tinnitus EPUB 6.96 MB İndir
Tinnitus MOBI 5.49 MB İndir
Tinnitus ODF 5.86 MB İndir
Tinnitus DJVU 7.32 MB İndir
Tinnitus RAR 4.76 MB İndir
Tinnitus ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tinnitus PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Gün gelir sırasıyla her şeyini kaybedersin. Umutlarını eskitir, dostluklarını yitirirsin. Kaybettiklerine doymaz olur hayat.

Konu güzel olmasına rağmen ilerlemesi sorunlu geldi bana. Dikkat dağınıklığına yol açıyor. Kitabı okuyan arkadaşlar yorumlarını yazarsa, sakin kafayla yeniden okuyup kaçırdıklarım varsa telafi etmek isterim. Bu haliyle benim için biraz havada asılı kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*