Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dünyadan Aşağı

Kategori: Edebiyat Yazar: Gaye Boralıoğlu Yayınevi: Iletişim Yayınları

Dünyadan Aşağı

Tanıtım Bülteni
“Önümde belki bir dakika var, belki bin dakika.Belki bir gün var, belki bin gün... Geride ise yüzlerce hatayla, çok eksiklerle, dile gelmemiş suçlarla, telafi edilmemiş ihmallerle dolu bir hayat. Hangisini, ne ara düzelteceğim? Nereden başlayacağım kendi cennetimin yolunu döşemeye? Zamanla yarıştan galip çıkan var mıdır? Kader, insanın başına gelen değil midir? Bu sonsuz ihtimalli dünyada, Allah katında mükemmel bir düzenek kurmak mümkün müdür?Çok zor... İşim çok zor. En iyisi, çekyatta derin bir uyku.” Kıpırtılar, yanılgılar, yalanlar. Haliç’te olmayan dalgalar. Tek tek düşen harfler. Döke saça, döne döne dağılan Hilmi Aydın. İnsan dediğin…Yaralı bir hayvandır zaten.Dünyadan Aşağı, babalar ve oğulları, sesleri ve susuşları, riyakârlığı, şimdiyi ve geçmişi, parantezin içini anlatıyor.Kaç yalan bir cehennem eder?Gaye Boralıoğlu, su gibi akan berrak bir dille, seneler sonra dahi konuşulacak yeni bir roman karakteri resmediyor, sıradışı ve yanıbaşımızda.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dünyadan Aşağı PDF 6.23 MB İndir
Dünyadan Aşağı EPUB 6.96 MB İndir
Dünyadan Aşağı MOBI 5.49 MB İndir
Dünyadan Aşağı ODF 5.86 MB İndir
Dünyadan Aşağı DJVU 7.32 MB İndir
Dünyadan Aşağı RAR 4.76 MB İndir
Dünyadan Aşağı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dünyadan Aşağı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazar ile tanışma kitabım çok beğendim, sanırım diğer kitaplarını da okuyacağım. 272 sayfalık su gibi akan bir roman, 1,5 günde bitirdim. Uzun düşündüğüm, duraksadığım, altını bolca çizdiğim cümleler var romanda. Hilmi AYDIN sen biraz da bensin aslında, Tavsiye ederim.


Öneri ile aldım, severek okudum.


Romanın baş karakteri“Hilmi Aydın” , çoğunlukla sinir olduğumuz, zaman zamanda güldüğümüz enteresan bir kişilik. Dili oldukça akıcı ve keyifli bir kitap. Tavsiye ederim.


Tavsiye üzerine aldım. Ama sevemedim hikayenin içine giremedim bir türlü. Sarmadı beni. Akıcı bir kitap bir çırpıda bitiyor.


sade anlatışıyla konuya hakim olabiliyoruz buda okumayı sevdiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*