Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tuvalet İletişimi

Kategori: Eğitim Yazar: Evren Bay Şengül Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

Tuvalet İletişimi

Tanıtım Bülteni
Bu kitap, kendini kirletmeme içgüdüsü ile dünyaya gelen bebeklerin tuvalet ihtiyacını anlamak ve buna cevap vermeyi öğrenmek için hazırlanmış bir rehberdir. Sanılanın aksine, bebeğiniz doğumdan itibaren sizinle konuşur; karnının acıktığını, uykusunun geldiğini, tuvalet ihtiyacı olduğunu çeşitli sesler çıkararak ve beden dili ile size iletir. Bu iletiyi almak ve bunu karşılıklı bir iletişime çevirmek için bebeklerin değil ebeveynlerin eğitilmesi gerekir. Bu kitapta, bebeğinizle tuvalet iletişimi kurmanız için gerekli olan hem teorik hem pratik bilgiler sunulmuştur.Tuvalet İletişimi sayesinde;• Bebeğinizi tuvalete doğal bir şekilde alıştırır ve modern tuvalet eğitiminin getirdiği zorluklarla mücadeleetmek zorunda kalmazsınız.• Tek-kullanımlık bezleri tercih etseniz bile, çok daha az sayıda beze çok daha kısa süre ihtiyaç duyacağınız içindoğaya yaptığınız olumsuz etki çok az olur. Hem daha az tüketerek hem de daha az kirleterek bebeğinizin vedünyamızın geleceği için büyük bir katkı sağlarsınız.• En önemlisi, ihtiyaçlarının anlaşıldığını gören bebeğiniz daha mutlu ve daha huzurlu olur.  
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tuvalet İletişimi PDF 6.23 MB İndir
Tuvalet İletişimi EPUB 6.96 MB İndir
Tuvalet İletişimi MOBI 5.49 MB İndir
Tuvalet İletişimi ODF 5.86 MB İndir
Tuvalet İletişimi DJVU 7.32 MB İndir
Tuvalet İletişimi RAR 4.76 MB İndir
Tuvalet İletişimi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


çok faydalı bir kitap. umarım önerileri uygulayabilirim


Anlaşılır sade bir kitap tuvalet eğitimi değil tuvalet iletişiminin ne olduğu, yenidoğan dan itibaren bebeklerin annenin sıkı gözlem takibi ile tuvalet alışkanlığı kazandırma yollarını anlatan rehber kitap niteliğinde.


tekrar tekrar istifade etmek isteyeceğim bir kitap yazar çok güzel anlatmış tuvalet iletisimine olan yaklasimimi değiştirdi


Bilmediğim çok şey varmış kesinlikle okunmalı


Aslında ne kadar kolaymış tuvalet iletişimi. Tuvalet eğitimi diyerek kendimiz zorlastiriyormusuz. Okudukça daha iyi anlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*