Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Slade Köşkü

Kategori: Edebiyat Yazar: David Mitchell Yayınevi: Doğan Kitap

Slade Köşkü

Tanıtım Bülteni
“Durdum çünkü bahçenin arka tarafı, küçük siyah kapının olduğu duvar iyiden iyiye karardı. Akşam çöktüğünden değil. Saat dört bile olamaz. Hava puslu olduğundan da değil. Başımı kaldırıyorum, deminki gibi mavimtırak gökyüzü. Sorun bahçede. Bahçe siliniyor.”  Slade Geçidi’ne sap – dar ve rutubetli bir aralıktır, dikkat etsen bile göremeyebilirsin.  Sağ kolundaki duvarda küçük siyah demir kapıyı bul.  Sapı, anahtar deliği yok ama dokunduğunda açılır.  Eski bir köşkün dökük mahallesine göre fazla şatafatlı arsa sınırlarına göre fazla büyük, güneşle yıkanmış bahçesine gireceksin, sakın şaşırma. Bir yabancı adınla selamlayacak seni, içeri davet edecek.  Önce gitmek istemeyeceksin.  Sonra gidemediğini fark edeceksin. En orijinal ve sürükleyici yazarlardan birinin kaleminden çıkan bu ince işlenmiş, sıkı ve ürkütücü öykü, 1979’da başlayıp sarsıcı sonuna 2015’in Cadılar Bayramı civarında varıyor.  Dokuz yılda bir ekim ayının son cumartesi günü Slade Köşkü’ne bir “misafir” getirtilir.  Ama o misafiri kim, neden, ne amaçla seçmiştir?  Cevapları, merdivenin başındaki uzun tavan arasında…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Slade Köşkü PDF 6.23 MB İndir
Slade Köşkü EPUB 6.96 MB İndir
Slade Köşkü MOBI 5.49 MB İndir
Slade Köşkü ODF 5.86 MB İndir
Slade Köşkü DJVU 7.32 MB İndir
Slade Köşkü RAR 4.76 MB İndir
Slade Köşkü ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ürperti dolu gizemli ve heyecanlı bir kurgu.


Enteresan, heyecanlı, gerilimli bir kitaptı. Yazarın tarzı hep farklı zaten, bu da öyleydi.


Çok güzeldi. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Yazarın 9. Rüya ve Bulut Atlası kitaplarından sonra okuduğum üçüncü kitabıydı. Bulut Atlası’nı da beğenmiştim, ancak bu kitap benim favorim oldu. İthaki’nin, bazıları hiç de karanlık olmayan “karanlık kitaplar serisi”ne üst sıralardan girebilecek bir kitap. Bu kadar güzel bir konu ve kurgu beklemiyordum, bu da aldığım hazzı artırdı. Anlatımı güzeldi. Çevirisi de bu güzelliğe zeval vermeyecek kadar kaliteliydi. Konusal benzerlik olarak daha önce okuduğum üç kitaplık serilere 207 sayfacıkla taş çıkartmış diyebilirim.


Yazardan okuduğum ilk kitaptı, ilk başta olayları heyecanlı ve sizi içine çekebilen bir kitap olsa da sonunun bir yere bağlanmamış olması ve bazı karakterlerle ilgili yetersiz bilgiden dolayı pek mutlu bitiremedim ama yine de ortalamanın üstünde diyebiliriz.


çok farklı bir konusu vardı,beğenerek okudum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*