Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Son 11

Kategori: Edebiyat Yazar: Ferhat Uludere Yayınevi: Doğan Kitap

Son 11

Tanıtım Bülteni
Sessizce ölür Perişan’ın müdavimleri. Kimse anlamaz bile onların göçüp gittiğini. Masalarına bir bardak şarap konduğunda kaldırmıyorsa biri başını, işte o zaman okunur salası. Tüm umutlarını kaybetmiş bir futbol takımı, soyunma odasında son kez bir araya gelir. Büyük beklentiler, yıkılan hayaller ve bir kadehin dibinde son bulan yaşamlar uğursuz bir sis misali takımın oyuncularının etrafını sarmıştır. Teknik Direktör Puşkaş Sami bir yandan oyuncularını sahaya çıkarmak için cesaretlendirmeye çalışırken bir yandan da bugüne kadar yaptıklarının hesabını vermeye zorlar kendini…Ferhat Uludere Son 11’de sadece bir futbol takımını değil, Tazı Vedat’ın buruk sevdası, Sezgin’in yalnızlığı, sarhoş ölmek isteyenlerin rüyalarıyla birlikte tipik bir Trakya kasabasını anlatıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Son 11 PDF 6.23 MB İndir
Son 11 EPUB 6.96 MB İndir
Son 11 MOBI 5.49 MB İndir
Son 11 ODF 5.86 MB İndir
Son 11 DJVU 7.32 MB İndir
Son 11 RAR 4.76 MB İndir
Son 11 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ferhat uludere daha fazla kitap yazmali. bu ve diger kitaplari mutlaka okunmali


Scorpions’un *still loving you* parçasını dinliyor gibi hissettiriyor bana bazen Ferhat Uludere romanları. Büyük keyif. Kumsaha, mezarlık, halısaha, mokar, rakı, şarap. Sonbaharda sarhoş bir kasaba ve 1001 fışı bira romanlarına güvenerek bu kitabını da büyük bir heyecanla okudum. Edirne bayırı eksik kalmış lakin olsun. İpek ruhlu bir melodisi var Ferhat Uludere romanlarının.


Bu kitabın ana konusu futbol değil, hüzne bir kıyafet dikmiş Ferhat Uludere o da futbola benzemiş biraz, son dönemdeki en iyi yerli hikayelerden biri, Anadolu’nun pek çok yerinde dönen kaybetmişlerin hiç ilginç olmayan hikayesini anlatmış. Mutlaka Okumalısınız sessiz sakin ince bir üzüntüyle bitiyor kitap, Puşkaş Sami ile Vedat’ın babası Sedat’ın Kırık saz meyhanesinde yaptıkları konuşma çok iyi…


Türk Edebiyatı için vasatın üstünde bir roman. Okunur.


Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan. Daha çok yazmalısın dostum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*