Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ay Zamanı Masalları

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Beyza Akyüz Yayınevi: Okuryazar Yayınları

Ay Zamanı Masalları

Tanıtım Bülteni
Yıllar yıllar evvel, kim bilir takvimin hangi yaprağında, laf ebesi, dilbaz bir öykü anlatıcısı varmış. İnsanlar onu dinlerken saatlerin nasıl geçtiğini anlamazmış. Derken bir gün aniden ortadan kaybolmuş. İnsanlar zamanla varlığını unutmuş. Fakat unutmayan biri varmış, has dinleyicisi Sürmeli kedi… İşte bu kitap Sürmeli kedinin masalcıyı arama hikâyesini anlatır. Anlatır da ne yaşar, ne yaşamaz onu dinlemek okuyucuya aittir… Masallar, yokluk vadisinde açan çiçeklerdir.Ondan gayri hiçbir şeye ihtiyacınız yoktur.Ay, zaman dairesinde raks eder dururken,insan, her mevsimde, ateşte ve yağmurda, kavgada ve aşkta,mütemadiyen parlamak içinbıkmadan usanmadan iyi sözün sahibini arar. Öyleyse anlatıcının sesini takip edin,Ay tamamlanmadan evvel anlatacakları var.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ay Zamanı Masalları PDF 6.23 MB İndir
Ay Zamanı Masalları EPUB 6.96 MB İndir
Ay Zamanı Masalları MOBI 5.49 MB İndir
Ay Zamanı Masalları ODF 5.86 MB İndir
Ay Zamanı Masalları DJVU 7.32 MB İndir
Ay Zamanı Masalları RAR 4.76 MB İndir
Ay Zamanı Masalları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Yıllar yıllar evvel tanıdığım hep laf ebesi, dilbaz bir öykü anlatıcısı olan Beyza Akyüz’ün okurken sesini, tınısını duyabileceğiniz masalları… İnsanlar onu dinlerken saatlerin nasıl geçtiğini anlamaz ya okurken de öyle olacaktır.


Bizi alıp masallar aracılığı ile diyar diyar gezdiren, sonunda da kendimizle yüzleştiren, kendimizi keşfetmemize olanak sağlayan, anlatımı gayet akıcı, yazı dili de oldukça güzel bir kitap..
Kitabın kapağının ciltli olması eseri daha da özel kılmış, tasarımı da titizlikle çalışılmış, çok beğendim!


Zaman zaman farklı bir dünyalara gitmeyi sevenlere, sıcacık masallar. Ne demek istemiş acaba diye soru işaretleri bırakmayan, kendi icinde yolculuğa çıkaran, daha önceden bildiklerime okuduklarima benzemeyen masallar. Kitabın tasarimi da ayrıca çok güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*