Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Okyanus Tutsakları

Kategori: Edebiyat Yazar: Robin Cook Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Okyanus Tutsakları

  • çevirmen: Selim Yeniçeri
  • Yayın Tarihi: 24.05.2001
  • Orijinal Adi: Abduction
  • ISBN: 9789753312905
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 359
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Robin Cook "Okyanus Tutsakları"nda bu kez, ütopik bir dünyada tatminsizlik ve can sıkıntısına yenik düşen insan doğasını konu ediyor. Dünya üzerindeki egemen kültürün getirdikleriyle götürdüklerine bakıyor. Deniz dibi araştırmaları yapan bir denizcilik şirketinin başkanı, jeofizikçi olan bir genç kadın, emekli bir deniz subayı ve ilkel dürtülerini kontrol etmekte zorlanan iki maço dalgıç, minik bir denizaltıyla Atlantik Okyanusu'nun dibinde bir gözlem yapmaya giderken, hayal bile edemeyecekleri bir dünyada bulurlar kendilerini.Ancak sevginin, dostluğun, güzellik ve estetiğin egemen olduğu, insan ruhunun hiçbir zaman "öz"ünü kaybetmeden sonsuza kadar yaşayabileceği, her türlü mücadelenin yaşamın dışına atıldığı bu cennet, aslında insanın doğasına aykırı olabilir mi? İnsanı canlı kılan şey başarı kazanma mücadelesi mi? Mutlu olabilmek için mutsuzluğu bilmek şart mı?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Okyanus Tutsakları PDF 14.90 MB İndir
Okyanus Tutsakları EPUB 16.65 MB İndir
Okyanus Tutsakları MOBI 13.15 MB İndir
Okyanus Tutsakları ODF 14.02 MB İndir
Okyanus Tutsakları DJVU 17.53 MB İndir
Okyanus Tutsakları RAR 11.39 MB İndir
Okyanus Tutsakları ZIP 10.52 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bu kitabı ilk 10 yıl önce okumama ragmen her ayrıntıyı hatırladığım nadir kitaplardan biridir ve yıllar sonra okuduğumda yine bir solukta okudum ve yine yazarın kurgusundan çook etkilendim ..


Robin Cook un en sevdigim romanı, bambaşka bir dünyaya götürüyor. okurken heyecanlandıgınız ve kitap bittiginde “böyle birşey olabilirmi ” sorusu aklınızı kurcalayacak bir kurgu. yazar bu romanıyla bilindik medikal gerilim yerine, başka bir kapı açık bırakır. okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum.


Bir solukta okunabilecek süper bir kitap.İlk okuduğumda Jules Verne’nin ‘Dünyanın Merkezine Yolculuk’ kitabındaki tadı aldım.


kitabın tamamı kesinlikle bir solukta okunacak türden heyecanlı ve ilgi çekici. yine de ben en çok kitabın beklenmeyen güzellikteki finalinden etkilendim. kitabın içindeki hafıza nakli diyebileceğimiz olay pek çok filme konu olmuş bir düşünce. inanılmaz gelse de bu kitapta okuduğunuzda neden olmasın diyorsunuz. tavsiye edilecek bir eser.


Alışık olduğumuz Cook romanlarında Bilim kurgunun bilim kısmı ağır basr. Ancak Okyanus Tutsaklarında bu sefer biraz da kurgu yanı ağır basmış durumda. Ama bu kitabı gerçeçilikten uzaklaştırsa da akıcılığından bir şey kaybettirmiyor. Ve tabiki Cook klasiği olan genetik bilimi ile de zenginleştirilmiş, zaman zaman Cussler tadı veren bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*