Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kanlı Ocak (Ciltli)

Kategori: Edebiyat Yazar: Alan Parks Yayınevi: Nemesis Kitap

Kanlı Ocak (Ciltli)

Tanıtım Bülteni
Her dedektifin meslek hayatında vardır bu tip vakalardan. Hani, izbe barlarda genç ortaklarına anlattıkları ya da emekliliklerinde hâlâ süren bir dehşet duygusu eşliğinde anımsadıkları türden; hayli kanlı, hayli karmaşık cinayet vakaları olur ya… Yeni yılın ilk günlerinde Glasgow şehri de böyle bir vakayla çalkalanıyordu. Ardı ardına parçalanmış cesetler bulunuyordu, David Bowie konser için şehirdeydi, zengin banliyölerinde sapkın partilerden söz ediliyordu, tersaneler kapanmıştı, arka sokaklar evsizlerle doluydu. Ve gazeteler manşetlerden isyan ediyordu: KANLI OCAK! DAHA KAÇ KİŞİ ÖLECEK!Dedektif McCoy, elindeki ipuçlarını yıkıntılardan malikânelere kadar kovalamakta ısrarlı olsa da oyunu kuralına göre oynaması gerektiğinin farkındaydı artık. Kanunun bile dokunamayacağı kişiler vardı; ölüm yeni bir şey değildi bu şehirde. Sürpriz de olmayacaktı! 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kanlı Ocak (Ciltli) PDF 6.23 MB İndir
Kanlı Ocak (Ciltli) EPUB 6.96 MB İndir
Kanlı Ocak (Ciltli) MOBI 5.49 MB İndir
Kanlı Ocak (Ciltli) ODF 5.86 MB İndir
Kanlı Ocak (Ciltli) DJVU 7.32 MB İndir
Kanlı Ocak (Ciltli) RAR 4.76 MB İndir
Kanlı Ocak (Ciltli) ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Çok hevesle başladım ama hayal kırıklığına uğradım. Okurken çok sıkıldım. Yazarın ilk kitabıymış. Çok yavan bir polisiye kitabıydı ve kapak arkasında yazan konu gibi de değildi. Hiç öyle ardı ardına parçalanmış cesetler filan da bulunmuyor. Silahla vurulma olayına parçalanmış ceset denmez. Parçalanma bıçakla olur. Beğenmedim.


Çok fazla argo ve küfür vardı. Onun haricinde güzeldi.


Dedektifimizin pek bir kufurbaz olmasina ragmen guzel bi kitapti. Ama bazi yerler gereksiz uzatilmisti yine de sıkılmadan okunabilecek bi hikaye olmus. Ozellikle dedektif mccoy’un basinin surekli dertte olmasi kitaba ayri bi hava katmis

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*