Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aile İçi Muhabbet

Kategori: Edebiyat Yazar: Şiir Erkök Yılmaz Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Aile İçi Muhabbet

Tanıtım Bülteni
Şiir Erkök Yılmaz’ın yeni romanı Aile İçi Muhabbet“Bazı acı olaylar vardır; ardından aileye gün doğar. Demiryolları memuru Hamdullah Güven’in ölümü de ailesi için yeni bir günün başlangıcı oldu.”Anneleri Meyyuse’nin yarattığı karamsarlık ve üzüntü çemberinden kurtulmaya çalışan, birbirine benzemez beş kardeş: Naciye, Sacide, Zafer, Gülsüm, Yurdaer... Eğitim, meslek edinme ve özellikle gönül ilişkilerinde geleneksel aile yapısının dayatmaları... Toplumsal beklentiler karşısında bireyin sevgi ve özgürlük arayışları... Örselenen yürekler, ödenen bedeller... Kısacası Muhabbet’le Şiddet’in aile içinde sürekli yer değiştirdiği bir Türkiye resmi.27 Mayıs 1960 sonrasında Erzurum’dan Ankara’ya göç eden Güven ailesinin Yenimahalle’de başlayan hayat mücadelesi Şiir Erkök Yılmaz’ın akıp giden Türkçesiyle hayat buluyor. “Boş yere sevgiyi beklemiş durmuştu. Oysa sevgi, belki de, bir tanımsız sıkıntı denizini kulaçlamaktan başka bir şey değildi. Sacide bunu, ne yazık ki, çok geç anlamıştı. Bir daha evlenebilir miydi?”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aile İçi Muhabbet PDF 6.23 MB İndir
Aile İçi Muhabbet EPUB 6.96 MB İndir
Aile İçi Muhabbet MOBI 5.49 MB İndir
Aile İçi Muhabbet ODF 5.86 MB İndir
Aile İçi Muhabbet DJVU 7.32 MB İndir
Aile İçi Muhabbet RAR 4.76 MB İndir
Aile İçi Muhabbet ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Olayların sürekli aynı yönde ilerlemesi karakterlerin neredeyse aynı cümlelerle konusturulması kitabı sıkıcı hale getirebiliyor. Ana bundan çok rahatsız olmadım açıkçası. Okunabilir.


Hikaye çok sürükleyici, yaşanan telaşlar, uğraşlar,kavgalar, el alem ne derler… elinizden bırakamıyorsunuz. Yaprak Dökümü kitabı tadında, önerebileceğim güzel bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*