Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Son Şifacı

Kategori: Edebiyat Yazar: Taha Yeşiltepe Yayınevi: Efsus Yayınları

Son Şifacı

Tanıtım Bülteni
Yaşayan son Doktor olan Kutner'ın inanılmaz yeteneği, ona insanlığın sonunu getirecek kadar şiddetli bir nükleer patlamada bahşedildi.Hasta ve yaralı insanları parlayan elleriyle anında iyileştirebilen bu adam, bu yeteneğini sağ kalanları kurtarmak için kullandı. Onları biraraya getirerek son insan kolonisini kurdu. Her şey iyi gidiyordu.Ta ki bir gün yalnız olmadıklarını anlayana kadar...O doğaüstü kırmızı gözleri ve oluşturduğu İyileşmeyen Yaralar'ı görene kadar...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Son Şifacı PDF 6.23 MB İndir
Son Şifacı EPUB 6.96 MB İndir
Son Şifacı MOBI 5.49 MB İndir
Son Şifacı ODF 5.86 MB İndir
Son Şifacı DJVU 7.32 MB İndir
Son Şifacı RAR 4.76 MB İndir
Son Şifacı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitabı öven yorumlar sanırım bilim kurguyu bırakın hiç roman okumamışlar. Bir lise öğrencisinin yabancı filmlerden özenerek okul projesi yapması gibi bir kitap. Konu ve fikir güzel ve gerçekten burdan bir distopya çıkartılabilirmiş, ama edebi öğeler neredeyse sıfır. Koca koca yazılar, birer cümlelik paragraflar. Kitap zaten olduğunun yarısı kadar sayfaya sığabilir bir metin miktarına sahip. Her cümleye 3 nokta koyarak konunun ne kadar ciddi olduğuna vurgu yapılmaya çalışılmış. Zayıf anlatımlar, garip diyaloglarla dolu sağlam bir garip süper kahraman hikayesi. Bence çocuk kitabı formatına çevrilse çok daha iyi olurmuş.


beğenebileceğinizi kesinlikle söyleyebilirim


Bu kitaptan bir tane kendime bir tane arkadaşıma aldım ancak kalitesi gerçekten dip seviyelerde. Anlatımı olsun, hikayesi olsun, neden bilimkurgu yazamadığımızın apaçık bir örneği.


kitabın konusu muhteşem.. yazarımız yabancı bilim kurgu yazarlarını aratmıyor. kitabın konusu çok güzel anlatım çok güzel.mükemmel bir hayal gücüyle yazılmış. gerçekten tebrik ediyorum. siz hala almadınız mı? bu yorumu okuyorsanız sepetinize ekleyin hemen 🙂


Yazarın kardeşim kadar yakın olması dışında objektif olarak söylüyorum ki; TÜRKİYE de bilim kurgu okudum diyebilmek için gerekli mihenk taşlarından birisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*