Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dilemma

Kategori: Edebiyat Yazar: Samantha King Yayınevi: Kara Karga Yayınları

Dilemma

Tanıtım Bülteni
İki kardeşten birinin hayatı tehlikede. Hangisini seçerdin? - Zekice kurgulanmış, sinir bozucu bir psikolojik gerilim. - Madeleine hayatını çocuklarına adamış, onlar için ölebilecek bir annedir. Ama ikizlerinin onuncu doğum gününün sabahında sevgisi teste tabi tutulur. Bir katil evine girer ve ona korkunç bir ikilem sunar: Çocuklarından biri ölmek zorunda. Hangisini tercih edersin? Aynı zamanda bir psikanalist olan yazar Samantha King, âşık olup kısa süre içinde evlendikten sonra mesleki hayallerini bir kenara itip çocuklarıyla birlikte, kaygı ve endişe dolu bir hayata kapanan Maddie’nin hikâyesini, erkek şiddetinin en sinir bozucu ve soluksuz bırakan detaylarıyla anlatıyor. Maddie’nin maruz kaldığı kadar olmasa da, bu sayfalarda her kadın kendi hikâyesinden parçalar bulabilir ve King’in yaktığı ışıkla yeniden ayağa kalkabilir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dilemma PDF 6.23 MB İndir
Dilemma EPUB 6.96 MB İndir
Dilemma MOBI 5.49 MB İndir
Dilemma ODF 5.86 MB İndir
Dilemma DJVU 7.32 MB İndir
Dilemma RAR 4.76 MB İndir
Dilemma ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


beklediğimden daha enteresan çıkan kitap sonlara yaklaştıkça şaşırttı beni.Mutlaka okuyun


Kitaba bayıldım. Sürükleyici ve etkileyici. Sonra yazarı araştırmaya koyuldum. Yeni kitapları da varmış umarım bir an önce Türkiye’ye getirilebilir.


mutlaka okunması gereken bir kitap psikolojik gerilim yaşadım resmen her sayfasında


Bir anne olarak kitabı okurken saçlarımın beyazladığını hissettim. Annenin ızdırabı ruhumu esir alarak yaralı bir vaziyette en derin uçuruma kadar sürükledi beni. Çok zor bir durum. İnşallah yeryüzündeki hiçbir ebeveyn böyle bir seçim yapmak zorunda kalmamıştır. Ölümden beter dedikleri bu işte. İnsanların en zayıf noktası çocukları değil midir zaten? Ya sonrası? Şok üstüne şok yaşattı bana. Bir sürü şey kafamda dönüp durdu. Sonuna kadar merak bitirdi beni. “Hadi canım, yok artık” diye diye kitabı bitirdim. Açık ara son zamanlarda okuduğum en etkileyici kitaptı. Sonunu merak ettiğim için elimden bırakamaz oldum. Mutfağa gittim elimde, kapı çaldı elimde, yemek yiyorum yine elimde. Hatta “evde misin geleceğim” diyenlere de mazeret uydurmak zorunda kaldım. Bu arada Dilemma- İkilem anlamına geliyormuş ve tam içeriğine uygun bir isim.


mükemmel bi konusu vardı. ters köşeler çok başarılıydı. çok fazla iç ses olduğu için ara ara sıkılır gibi olsam da sonunu merak ettiriyor. tavsiye ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*