Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bayan Ukala

Kategori: Edebiyat Yazar: Susan Elizabeth Phillips Yayınevi: Pegasus Yayınları

Bayan Ukala

Tanıtım Bülteni
BİRİ ŞAMPANYA, DİĞERİ BİRA. BİRİ ATEŞ, DİĞERİ DUMAN. HAZIR OLUN! GÖSTERİ BAŞLAMAK ÜZERE.  Francesca, Avrupa’nın sosyetik ortamlarından çıkmayan bir İngiliz güzelidir. Ama şimdi meteliksiz kalmış, komik bir kostümün içinde ıssız bir yolda topallamaktadır. Dallas Beaudine ise şımarık kadınlardan nefret eden Teksaslı bir golfçüdür. Arabasını huysuz bir güzel için durduracak değildir. Tabii canı biraz eğlence istiyorsa başka.  Ödüllü yazar Susan Elizabeth Phillips’in The New York Times çoksatanı Bayan Ukala’da kaleme aldığı ilişkileriyle modern aşk hikâyelerinin en ünlü çiftlerinden birine dönüşen Francesca Day ve Dallas Beaudine’le tanışın. Hayatta sadece bir kez yaşanabilecek bir maceranın ve aynı anda hem komik hem de tutkulu, dayanılmaz bir öykünün tadını çıkaracaksınız...  “Katıksız eğlence. Kusursuz bir romantik komedi.” Publishers Weekly  “Dünyanın daha çok Susan Elizabeth Phillips kitabına ihtiyacı var.” The New York Times çoksatan yazarı Elizabeth Lowell 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bayan Ukala PDF 6.23 MB İndir
Bayan Ukala EPUB 6.96 MB İndir
Bayan Ukala MOBI 5.49 MB İndir
Bayan Ukala ODF 5.86 MB İndir
Bayan Ukala DJVU 7.32 MB İndir
Bayan Ukala RAR 4.76 MB İndir
Bayan Ukala ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitap yazarın diğer kitaplarından farklıydı ama genel olarak beğendim. Durağan başlamasına, başlarda birazcık sıkmasına rağmen ortalarda iyi açıldı ve devamını keyifle okudum. SEP’in kitaplarını severek okuyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.


Sürükleyici bir romandı, keyifle okudum.


Önceki kitaplarla bu kitabı aynı yazarın yazdığına inanmak pek mümkün değil.. SEP, Taş Bebek kitabından itibaren böyle gereksiz uzatmalara başladı. ilk yarısı tamamen gereksiz ve sıkıcı; ikinci yarısı idare eder.. Karakterlerin duygularını hissedemedim, havada asılı hislerdi..


Diger kitaplarından farklı ancak eğlenceli ve romantik


Başlarda sıkıcı gibi gelsede sonrasında severek okuduğum bir kitap oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*