Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tekerlekli Yalan

Kategori: Spor Yazar: Juliet Macur Yayınevi: Domingo Yayınevi

Tekerlekli Yalan

Tanıtım Bülteni
Juliet Macur korkunç detaylar veriyor. Kan torbaları. Şırıngalar. Davalar. Bu nasıl bir çılgınlık!–Evening Standard. İmparatorluğu çökmüş ve evini satmak zorunda olan bir adam… Onu muhteşem evinde ziyarete gittiğinde böyle bir Lance Armstrong karşılıyor gazeteci Juliet Macur'u. Defalarca karşı karşıya geldiler. Ama ilk kez yenik bir adam var karşısında. Armstrong’un skandal sonrasında görüşmeyi kabul ettiği nadir kişilerden biri Macur. Lakin öyküyü sadece onun ağzından dinlememekte kararlı. Ailesinden yakın arkadaşlarına, yetkililerden sponsorlara, rakiplerinden takım arkadaşlarına, bilerek ya da bilmeyerek bu büyük yalanın parçası olmuş yüzü aşkın isimle görüşüyor. Ve karşımıza doymak bilmez bir hırsa sahip bir adamın kimi yerde acıklı kimi yerde gülünç kimi yerdeyse nefret uyandırıcı, yalanlarla örülü hikâyesi çıkıyor. Ünü bisiklet sporunun ötesine geçmiş bir bisikletçinin, yetkilileri, gazetecileri ve hayranlarını yıllarca nasıl kandırdığını, imajını korumak için nasıl insanları kullanarak –bazen onların hayatı pahasına– etrafına bir duvar ördüğünü ve “Armstrong Sistemi” adıyla anılan, gelmiş geçmiş en karmaşık, en ayrıntılı doping programını nasıl şeytani bir ustalıkla yarattığını ve uygulattığını bir bir ortaya koyuyor Macur.TEKERLEKLİ YALAN: Lance Armstrong'un Düşüşü, kaybetmemek için spor tarihinin en büyük organize suç organizasyonunu kurmayı göze almış bir sporcunun, en zengin hayal gücünün bile sınırlarını zorlayacak, akılalmaz ama gerçek hikâyesi.  Cevaplanması gereken ilk soru: “Neden yaptı bunu?” Ve “Nasıl bu kadar uzun süre paçayı sıyırabildi?” Macur sis perdesini kaldırınca ortaya Antik Yunan destanlarını hatırlatan bir karakter çıkıyor: ölümcül kusurları olan bir yarı tanrı.–Toronto Star
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tekerlekli Yalan PDF 6.23 MB İndir
Tekerlekli Yalan EPUB 6.96 MB İndir
Tekerlekli Yalan MOBI 5.49 MB İndir
Tekerlekli Yalan ODF 5.86 MB İndir
Tekerlekli Yalan DJVU 7.32 MB İndir
Tekerlekli Yalan RAR 4.76 MB İndir
Tekerlekli Yalan ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tekerlekli Yalan PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kalın bir kitap olmasına rağmen su gibi aktı gitti. Gerçekten çok iyi. Spor tarihinin en büyük sahtekarlığının arkaplanı aktarılmış. Bazı detaylar gerçekten kan dondurucu. Kimi bölümlerinde öfkelenmemek elde değil.


kötü bir kitap. sürekli mişli geçmiş zaman kullanılmış. masal kitabı mı röportaj derlemesi mi belli değil. içindeki hiç bir bilgi güven vermedi. öyle soğudum ki yarım bıraktım.


Hakkında belgeseller izleyip çokça hikayelerini dinlesem de Lance Armstrong’la ilgili ilk kez bir kitap okudum. Olayların büyük çoğunluğunu bilsem de eksik parçalar da kitap sayesinde doldu. Mafya liderinden hallice bir sporcunun yaşam öyküsü. Gerçek bir manipülatörün biyografisi.


Bir dönemin en popüler spor yıldızlarından birinin, sistematik bir doping zinciri yolculuğunu anlatıyor, ilgilisi olan kaçırmasın


Yarıştığı yıllarda keyifle seyrettiğim bir yarışçıydı. Kanserden kurtulması onu herkesin gözünde kahraman yapmıştı ama işte bu kitap işin gerçek yüzünü anlatıyor. İlgilisine kesinlikle öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*