Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İyi Psikopatın Başarı Rehberi

Kategori: Diğer Yazar: Andy McNab Yayınevi: Pegasus Yayınları

İyi Psikopatın Başarı Rehberi

Tanıtım Bülteni
BAŞARININ SIRA DIŞI PSİKOLOJİSİNE EĞLENCELİ BİR YOLCULUK    İyi Psikopat’la tanışın. O sizi zaten tanıyor çünkü doğduğunuzdan beri içinizde! Hepimizin tanıdığı korkusuz, tuttuğunu koparan, kendine güvenen, başarılı insanlar vardır. Ama çoğumuz bu özelliklerin psikologların “psikopatik kişilik” dedikleri bir spektrumu oluşturduğunu, “kötü” psikopatların yanı sıra “iyi” psikopatların da olduğunu bilmez.  Profesör Kevin Dutton tüm ömrünü psikopatları inceleyerek geçirmiştir. İngiliz Özel Kuvvetler kahramanı Andy McNab’le de bir araştırma esnasında tanışmış ve onda keşfettikleri profesörü şaşırtmıştır. McNab’e psikopat teşhisi konmuştur fakat o bir İYİ PSİKOPATTIR. KÖTÜ PSİKOPATLARIN aksine gaddarlık, korkusuzluk, vicdan ve empati gibi özelliklerini içinde bulunduğu durumlara göre ayarlayabilir ve olabileceğinin en iyisi olmak için bu özelliklerini kullanır. Bu kitap, Andy McNab’in sıra dışı ve çok çeşitli tecrübelerini Kevin Dutton’ın çözümleme yeteneğiyle birleştirerek iyi psikopatların ne açılardan farklı düşündüklerini ve bunun sizin için ne ifade ettiğini keşfe çıkarken önemli soruları gün yüzüne çıkarıyor:  Hayattan ne istiyorsunuz? Bu istediğinizi elde etmek için cazibe, baskı altında soğukkanlılık, öz güven ve cesaret gibinitelikleri nasıl geliştirip kullanabilirsiniz? Bu eser size hem özel hem de iş hayatınızda kendinizi gerçekleştirebilmeniz için eşsiz, eğlenceli bir yol haritası sunuyor.  “Bir psikopat gibi davranmak aşk ve iş hayatınızda faydalı olabilir.” Daily Telegraph “SİZ de bir psikopat olabilir misiniz? Başarının sırrı bu olabilir mi? Bu kitap onların kişilik özelliklerine sahip olmanın hayat savaşından galip çıkmakta ne kadar büyük bir rol oynadığını gözler önüne seriyor.” Daily Mail
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
Kitapyurdu İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
D&R İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
Idefix İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
BKM Kitap İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
Hepsiburada İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
Nadir Kitap İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
N11 İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
Amazon Türkiye İyi Psikopatın Başarı Rehberi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İyi Psikopatın Başarı Rehberi PDF 6.23 MB İndir
İyi Psikopatın Başarı Rehberi EPUB 6.96 MB İndir
İyi Psikopatın Başarı Rehberi MOBI 5.49 MB İndir
İyi Psikopatın Başarı Rehberi ODF 5.86 MB İndir
İyi Psikopatın Başarı Rehberi DJVU 7.32 MB İndir
İyi Psikopatın Başarı Rehberi RAR 4.76 MB İndir
İyi Psikopatın Başarı Rehberi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kevin reyiz şaşırtmadı.


bazı bilgiler var ama beklediğimin altında çıktı.


Kendimin iyi bir psikopat olduğunu düşünüyorum. Bunu öğrenmek için ve bu özelliklerimi nasıl kullanacağımı bilmek istediğim için aldım.


Elle tutulur bilgiler ve akıcı olması dışında pek bir şeyin olmadığını söylemek isterim. Öylesine yazılmış bir kitap izlenimi uyandırdı. Daha iyi gelişim kitapları olduğunu söyleyebilirim.


Psikopat deyince akla ille de Karındeşen Jack’ın gelmeyeceğini bu kitabı okuyunca açık seçik görüyoruz.
Psikopatın teknik tanımı, gaddarlık, empati yokluğu, vicdan yokluğu yanında; aşırı cesaret, özgüven, cazibe, karizma, güçlü dürtüsellik, güçlü zeka ve ikna yeteneği gibi kişilik özelliklerini taşıyan insanlar olarak geçiyor.
Buna göre aşırı gaddar bir insana psikopat denebildiği gibi, aşırı cesur ya da, özgüveni tavan yapmış bir insan da psikopat oluyor.
Psikopatlığı güneş gibi tanımlıyor yazar; Güneşe kontrolsüz bir biçimde maruz kalırsak bize zarar verir, ama güneşi kontrollü bir şekilde kullanabilir, faydalanabiliriz.
Güneş olmadan hayat da olmaz zaten.
Psikopatlığa böyle bakılmasını öneriyor yazar.
Psikopatlığın olumlu yönlerinden faydalanmaya dair ilginç örnekler de kitapta yer buluyor.
İki yazar tarafından yazılmış bu güzel çalışma. Yazarlardan biri psikiyatri doktoru, diğeri de teknik anlamda psikopatlığı ispatlanmış eski bir asker. Güzel bir ikili oluşturmuşlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*