Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Denize Yazıldı

Kategori: Edebiyat Yazar: Ayşe Sarısayın Yayınevi: Can Yayınları

Denize Yazıldı

Tanıtım Bülteni
Ayşe Sarısayın, sıra dışı bir kadının, Elif Daldeniz Baysan’ın iki dil ve kültür arasındaki gelgitlerle şekillenen portresini sunuyor okurlara.Elif ve çevresinin kurmaya çalıştığı başka bir yaşamın öyküsünü, düş ve düşbozumlarını aktarmanın ötesinde çok dillilik, kültür, seçilmiş aile gibi kavramları açımlayan, ölümle baş etme çabalarını sorgulayan bir kitap Denize Yazıldı. Denize yazılan ve Elif’in son evi Heybeliada’dan usulca dalgalara emanet edilen bir dostluk öyküsü…Terk edilmiş, virane bir binayı yaşanası bir eve, kurak bir toprak parçasını sahici kahkahaların çınladığı bir cennet bahçesine dönüştürdüğümüz, burada yeni bir dünya, huzurlu bir sığınak ve sınırlı ilişkilerden derin bir dostluk, hatta kocaman bir aile yarattığımız yılların, bu şenlikli, patırtısı gürültüsü eksik olmayan kalabalık ailenin eksilmeden önceki rengi: Mor!Tüm renkler mora çalıyor, gün günden mor, bir eksik mor.Begonviller uzaklarda.Yaz gelecek mi, gelecek mi gerçekten?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Denize Yazıldı PDF 6.23 MB İndir
Denize Yazıldı EPUB 6.96 MB İndir
Denize Yazıldı MOBI 5.49 MB İndir
Denize Yazıldı ODF 5.86 MB İndir
Denize Yazıldı DJVU 7.32 MB İndir
Denize Yazıldı RAR 4.76 MB İndir
Denize Yazıldı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Güçlü bir kadının mücadele dolu yaşamı ve Deniz’e yazılan duygu yüklü bir başyapıt. Işıklar içinde uyusun Elif Hanım. Heybeliada’ dan usulca dalgalara emanet edilen, Ada insanının sevgi ve sıcklığı ile dolu bir yaşam öyküsü… Okudum ve öyle duygulandım ki, ne hayatlar var yaşanmaya değer ama kısa süren hayatlar…


Almancı bir ailenin kızı, bir çevirmen, bir akademisyen, bir sevgili, bir anne, çok arkadaş, çok dost ve çok genç yaşta ölü. Bir çocuğa annesinin ölümü bu kadar mı güzel anlatılır. Derleme mi desek, anı mı desek, bir tür biyografi mi desek, arkada kalanlara teselli mi desek, adından giderek oğul denize rehber bir kitap mı desek, yada denize (suya) yazılmış bir ağıt mı? Üstelik yazarda yazar kızı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*