Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Babıali’nin Öteki Yüzü

Kategori: Edebiyat Yazar: Tufan Türenç Yayınevi: Remzi Kitabevi

Babıali’nin Öteki Yüzü

Tanıtım Bülteni
Bu anılar ve değerlendirmeler kitabında, basın dünyasında bir zamanlar “Bizim Yokuş” olarak anılan Babıâli’nin perde arkasındaki yaşamlara tanık olacaksınız. Gazetecilerin dünyasına girdikçe, her sabah elinize alıp okuduğunuz gazetenin ne büyük zorluklarla hazırlandığını, mesleğin ne kadar özveri gerektiren, ne kadar çileli bir uğraş olduğunu da göreceksiniz. Babıâli'de ünlenen, tanınmış isimlerin yer aldığı olayları okudukça, yazılı ve görsel basındaki dostlukları, vefayı, özveriyi, dürüstlüğü hayranlıkla karşılayacak ama aynı zamanda ihanetlerin, acımasızlığın büyüklüğüne de hayret edeceksiniz. Kitapta bugüne kadar hiç bilinmeyen olaylarla, az bilinen olayların tüm ayrıntıları kodlarıyla yer alıyor. Kuşkusuz kitabı okuyup bitiren okurlar, Türkiye'nin bugün nereye geldiği üzerine de uzun uzun düşüneceklerdir. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babıali’nin Öteki Yüzü PDF 6.23 MB İndir
Babıali’nin Öteki Yüzü EPUB 6.96 MB İndir
Babıali’nin Öteki Yüzü MOBI 5.49 MB İndir
Babıali’nin Öteki Yüzü ODF 5.86 MB İndir
Babıali’nin Öteki Yüzü DJVU 7.32 MB İndir
Babıali’nin Öteki Yüzü RAR 4.76 MB İndir
Babıali’nin Öteki Yüzü ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yılların gazetecisi Tufan Türenç’in gazeteciliğe başlama yıllarından başlayarak gazetelerin ve o dönemki medyanın genel profili sunuluyor. Özellikle 70-80-90’lı yılların gazetecilik anılarını okumak keyifli. Gazeteci de insandır, politik görüşü olacak tabii ama malesef çoğu yerde muhalif olacağım diye sürekli bir ülkeyi ve yönetimi kötüleme-küçümseme dili kullanılmış ve bu hoş olmamış. Daha objektif bir dil ve bakış açısı beklerdim. Bu haliyle beklentileri çok aşamayan bir kitap oldu benim için. Ayrıca kitap içinde kronoloji yok, ve ardışık bazı olaylar da farklı bölümlerde verilmiş takibi zor oluyor.


Tek kelimeyle hayal kırıklığı.Sırf kitap olsun diye yazılmış bir kitap.Hıncal Uluç’un tavsiyesi üzerine aldım,ama gerek yokmuş.Kronolji yok,akış yok,kullanılan dil çok sıradan,edebi değeri hiç yok.Polemik olsun diye söylemiyorum ama;Hangi tarih yada hangi dönem olursa olsun yazar hep Hükümet karşıtı.Tarafsız bir Gazetecilik derken bile taraf olduğunun farkında değil.Alıp okuyacak arkadaşlara tavsiyem,başka bir kitaba yönelim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*