Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kutludağ

Kategori: Edebiyat Yazar: Bekir Büyükarkın Yayınevi: Arkın Kitabevi

Kutludağ

  • Yayın Tarihi: 30.12.1981
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 350
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Romanlarında bu günü dünde arayan Bekir Büyükarkın, ayrıca kişisel duygularını da zaman, zaman ön plâna çıkaran bir yazardır. Yazarın bu eşsiz eserini sunuyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kutludağ PDF 14.53 MB İndir
Kutludağ EPUB 16.24 MB İndir
Kutludağ MOBI 12.82 MB İndir
Kutludağ ODF 13.67 MB İndir
Kutludağ DJVU 17.09 MB İndir
Kutludağ RAR 11.11 MB İndir
Kutludağ ZIP 10.25 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sürükleyici bir tarihi roman


Osmanlı tarihiyle ilgili okuduğum en güzel en keyifli roman. Sanki kitabın içinde yaşıyorsunuzdili anlatımı o kadar içten o kadar akıcı ki elinizden bırakamıyorsunuz. Kitabı okuduktan sonra o tarihte söğütte yaşamadığınız için üzüleceksiniz


bekir büyükarkının harika kaleminden osmanlı devletinin kuruluş hikayesi. şeyh edebali- dede baba-osman bey diyalogları ve osman beyin büyük rüyası… keyifle okunacak harika bir eser.


Büyük bir keyifle okuduğum kesinlikle tavsiye ettiğim bir eserdir.Kitap yine çok beğenerek defalarca okumuş olduğum Hüseyin Nihal ATSIZ ‘ın eserlerinden olan Bozkurtlar Diriliyor ve Bozkurtların Ölümü adlıkitapları beğenenlerin ilgisini çekecektir.


Edebi eserleri insanı ve hayatı derinlemesine ve bütün yönleriyle anlattıkları zaman başarılıdırlar. “Kutlu Dağ” yukarıdaki satırları tamamiyle hak eden bir başyapıt. Bekir Büyükarkın’ın kanaatimce en iyi eseri. En iyi diyorum; çünkü eser, kurgu ve yapı itibariyle kusursuz. Osmanlı beyliği yeni yeni kurulmaya başlandığı dönemde aşk, kırgınlıklar,ilim ve alplik arasındaki zıtlıklar içerisinde kalan bir gencin hayatı şiirsel bir atmosferde kaleme alınmış. Bu değerli eseri defalarca okudum. Bulabilirseniz okuyun ve okutun.Pişman olmayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*