Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aklın Kutsal Kitabı

Kategori: Psikoloji Yazar: Doç. Dr. Şafak Nakajima Yayınevi: Destek Yayınları

Aklın Kutsal Kitabı

Tanıtım Bülteni
Aklımız, duygularımız, bedenimiz ve içinde yaşadığımız dünya arasında olağanüstü güçlü bağlar vardır.Daha iyi ve sağlıklı yaşamak isteyen her insanın, kendisini ve yaşamı keşfetmesi gerekir.Kendini tanıma cesareti gösteren insan, kendini aşabilir.Yaşamı merak eden, hem kendisi hem de dünya adına, yaratıcılığın, özgürlüğün, anlamlı hedeflerin, ütopyaların peşine düşer. Doç. Dr. Şafak Nakajima’nın, tıp, psikoloji, bilim, felsefe ve sanat arasında köprüler kurarak yazdığı, az sözle çok şey anlattığı bu kitap, kişilik biçimlerinden zor insanlara, aşktan duygusal şiddete, mutluluktan intihara, inançlardan bilim tarihine, cinsiyet meselelerinden hayatın anlamına uzanan pek çok konuda, insanı tanıma ve hayatı anlama yolculuğunuza ışık tutmak için yazıldı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aklın Kutsal Kitabı PDF 6.23 MB İndir
Aklın Kutsal Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
Aklın Kutsal Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
Aklın Kutsal Kitabı ODF 5.86 MB İndir
Aklın Kutsal Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
Aklın Kutsal Kitabı RAR 4.76 MB İndir
Aklın Kutsal Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İnsanın dünyasını yeniden gözden geçirten. Göremediklerine de farkındalık kazandırabilir. Tabi herkesin farklı bir bakış açısı olduğu gibi farklı bir okuyuş açısı d olabilir


okumaya devam ettikçe açılan bir kitap


En başlarında yaşama dair bilindik noktalar karşımıza çıkmakta ama okumaya devam ettikçe ve daha öncesinde hiç görüp duymadığım çok ilginç bilgilere ve doğru bildiğimiz yanlışlara da rastladıkça yazarının kendi mesleği dışında da ne kadar çok bilgili ve donanımlı olduğu da göze çarpıyor. Okunmasını tavsiye ederim.


İnsan, dünyayı anladıkça, onunla bilinçli bağlar kurar.


Bu nasıl bir araştırma, analiz etme, öğrenme, öğretme yeteneğidir ! Şafak hocaya hayran olmamak ve onu idol almamak elde değil. Hocam yüreğinize, her bir hücrenize sağlık, iyi ki okumuşum. Okunmalı !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*