Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ve Kadın Doruklara Tırmandı

Kategori: Edebiyat Yazar: Sidney Sheldon Yayınevi: Altın Kitaplar

Ve Kadın Doruklara Tırmandı

  • çevirmen: Gönül Suveren
  • ISBN: 9789754054187
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 304
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
O, hayata yapayalnız başlayan, zorlu günler geçirmiş bir kadındır. Tek istediği yeni bir iş , yeni bir yer, kısacası yeni bir hayattır. Ama yürümesi gereken yol çok uzun, zorlu ve acımasızdır. Kurtlar sofrasında yem olmamak için o da kurt olmak zorundadır. Sonuna kadar direnir ve kazanır da. Onu ayakta tutan içindeki direnme gücü ve bir insana duyduğu sevgidir.Herkesin hayatı boyunca bir kez parlayan yıldızının gerçekten kendi için parladıığı anı yakalamıştır. Artık beklemek yerine kazanmak vaktidir. Sidney Sheldon, Ve Kadın aDoruklara Tırmandı romanıyla sizleri soluksuz okuyacağınız bir serüvenin içine çekiyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ve Kadın Doruklara Tırmandı PDF 12.62 MB İndir
Ve Kadın Doruklara Tırmandı EPUB 14.10 MB İndir
Ve Kadın Doruklara Tırmandı MOBI 11.13 MB İndir
Ve Kadın Doruklara Tırmandı ODF 11.88 MB İndir
Ve Kadın Doruklara Tırmandı DJVU 14.84 MB İndir
Ve Kadın Doruklara Tırmandı RAR 9.65 MB İndir
Ve Kadın Doruklara Tırmandı ZIP 8.91 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Sheldon`un yine harika çok beğenerek okuduğum akıcı bir tarzda yazılmış bir romanı. daha…konu itibarıyla alışıldık ve eskimiş ( kitap nerdeyse 20 yıl önce yazılmış) bir konusu (olmasına rağmen. yazarın o sihirli kalemi sayesinde kitap eline kendini okutturuyor ..yazarın diğer gerlim ve gizem ağırlıklı kitaplarından farklı..gizemden ziyade bir kadının sıfırdan yükselişini anlatırken..sonunu yine tahmin edilemz bir şekilde bitiriyor..kısca yazarı okumak bir keyf..çoğu kitaplarının yeni baskısı olmadığı için bu kitabınıda 2. elden aldım..


Sidnet Sheldon’ın çok beğendiğim romanlarından biri… Bu romanda Sidney Sheldon yoksulluk içinde büyümüş, baba dayağı yemiş, kısacası çok sıkıntılar çekmiş bir kızın sadece borç alarak dünyanın en zengin KADIN inşaatçısı haline gelmesini anlatıyor. Bu kitapta dikkatimi çeken nokta diğer kitaplarda kendini belli eden gizemin bu kitapta hiç ama hiç belli olmaması. Gerçekten de kitabın sonlarına doğru çok büyük bir şok yaşayabilirsiniz… İbret ve örnek alınacak bir kitap…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*