Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dirilen Öfke

Kategori: Edebiyat Yazar: Richard K. Morgan Yayınevi: Ithaki Yayınları

Dirilen Öfke

Tanıtım Bülteni
Dirilen Öfke ile birlikte Takeshi Kovacs’ın macerası nihayete eriyor! Takeshi Kovacs eve döndü. İki kez. Quellist devrimin kazanımları kaybolmuştu. İlk Aileler, şirketler ve yakuza, Harlan Dünyası’nı iliklerine kadar sömürmenin yolunu arıyordu. Kovacs ise katledilen rüyalarının intikamını almak için geri dönmüştü. Söylentilere göre, Quellcrist Falconer da öyle… İkinci bir isyanın söylentileri, makinelerin ele geçirdiği New Hokkaido’nun teknolojik gerilemesi ve Quell’in ölümden dönüşüne ve özgür bir dünyaya duyulan hasret karşısında bir siyasi entrika fırtınası kopmak üzereydi. Fakat isyanla karşılaşan İlk Aileler harekete geçecek ve isyanın kökünü kazımak üzere Kovacs adlı genç ve vahşi Kordiplomat’ı depodan çıkaracaklardı… kendini isyanın göbeğinde bulan daha yaşlı, yorgun ve suçlu ikinci bir Takeshi Kovasc’la beraber. Kesin olan bir şey vardı, Takeshi Kovacs adında biri ölecekti. Sonsuza dek.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dirilen Öfke PDF 6.23 MB İndir
Dirilen Öfke EPUB 6.96 MB İndir
Dirilen Öfke MOBI 5.49 MB İndir
Dirilen Öfke ODF 5.86 MB İndir
Dirilen Öfke DJVU 7.32 MB İndir
Dirilen Öfke RAR 4.76 MB İndir
Dirilen Öfke ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dirilen Öfke PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bence bu üçlemenin en iyi kitabı, bu kitaptır. Çünkü diğer kitapların hikayeleri tek kitaplık bir durumdu fakat bu kitapta geçmişte yaşanan olaylar üzerine değiniliyor. Ayrıca bu kitapta ki; Takeshi Kovacs diğerlerine göre çok farklı hissettiriyor.


Güzel bir kitap akıcı sürükleyici elinizden düşürmeden bitireceğiniz bir kitap


Zaman zaman tempo düşsede o kısımlarda düşündürterek ilerletiyor konu net çok iyi umarım dizisinden sonra sağlam bir filmde gelir


Serinin son kitabı eminim ilk iki kitap gibi sürükleyicidir. Yazar oldukça akıcı bir şekilde yazmış hiç sıkıcı değil. Seriyi bitirir bitirmez dizisini izleyeceğim.


seri tamamlanmalı kesinlikle, sırada dizisi var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*