Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İlişki Durumu: Çevrimiçi

Kategori: Diğer Yazar: Meg Cabot Yayınevi: Olimpos Yayınları

İlişki Durumu: Çevrimiçi

Tanıtım Bülteni
Yeni bir mailiniz var! Alıcı: SizGönderen: İnsan KaynaklarıKonu: Bu Kitap Sevgili okuyucu,Bu mesaj New York’un önde gelen fotoğraf gazetesi New York Journal’ın İnsan Kaynakları Bölümünden otomatik olarak gönderilmiştir. Kayıtlarımıza göre henüz bu kitabı okumamış olduğunuzu bildirmek isteriz. Bu yüzden size sormak istiyoruz: Tam olarak neyi bekliyorsunuz? Bu kitapta ne ararsanız var.•             Espri•             Romantizm•             Yemek pişirme ipuçları•             Alman mastifleri•             Başı dertte bir kadın kahraman•             Yunus şekilli odundan heykellerEğer yukarıdakilerden herhangi birini okumak istiyorsanız, bu kitabı satın almanıza yardımcı olacak bir satış danışmanıyla eşleştirileceğiniz kasaya yönelmekten lütfen çekinmeyiniz. Biz, New York Journal’da bir ekibiz. Ekip olarak kazanırız ve birey olarak kaybederiz. Kazanan takımda olmak istemez misiniz?Saygılarımızla,İnsan Kaynakları BölümüNew York Journal Lütfen bu kitabı okumamanın bu mağazadan uzaklaştırılmak ya da kovulmak ile sonuçlanabileceğini göz önünde bulundurunuz. Bu e-mail gizlidir ve istenen orijinal alıcı dışında başkası tarafından kullanılmamalıdır. Eğer bu e-maili hata sonucu aldıysanız, lütfen göndereni bilgilendirin ve gelen kutunuzdan veya diğer depolama mekanizmalarından silin.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İlişki Durumu: Çevrimiçi PDF 6.23 MB İndir
İlişki Durumu: Çevrimiçi EPUB 6.96 MB İndir
İlişki Durumu: Çevrimiçi MOBI 5.49 MB İndir
İlişki Durumu: Çevrimiçi ODF 5.86 MB İndir
İlişki Durumu: Çevrimiçi DJVU 7.32 MB İndir
İlişki Durumu: Çevrimiçi RAR 4.76 MB İndir
İlişki Durumu: Çevrimiçi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Çok güzel ve farklı bir kitaptı severek okudum.


Sürekli mail üzerinden hikaye ilerliyor. Diğer kitaplardan daha farklı olmasından ve eğlenceli ilerlediğinden dolayı iki günde bitirdim.


güzeldi bence 2 güne bitirdim


ofis ortamında geçen acayip eğlenceli ilerleyen öyle bir yerde kalıp bir sonraki kitap için merak uyandıran eğlenceli bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*