Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çapraz Ateş

Kategori: Edebiyat Yazar: Yıldırım Üçtuğ Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Çapraz Ateş

  • Yayın Tarihi: 22.06.2001
  • ISBN: 9789753313339
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 296
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yıldırım Üçtuğ, kahramanlarını, eski rektör Serdar Ovacık'ın evindeki bir davette okuyucularla tanıştırıyor. Üniversiteden birkeç hocayı, eşlerini ve Ovacıklar'ın kapı komşusu, emniyet teşkiletından emekli, eski bir İstanbul beyefendisi olan Haldun Kunter'i, kişiliklerini incelikle sergileyerek anlatıyor. Polis romanı kalıplarını zorlayan yazar, kitabının arka planında, üniversite içindeki çıkar çatışmalarıyla kimlik arayışlarını; hırs, tutku, saplantı, ihanet gibi insan zaaflarını büyük bir ustalıkla kullanıyor ve son derece ilginç bir polisiye hikâyenin içinde hem toplumdan kesitler sunuyor hem de kusursuz portreler çiziyor.Klasik bir romanın tüm özelliklerini taşıyan Çapraz Ateş, art arda işlenen iki cinayeti gerilim dozu yüksek bir bilmece gibi çözerken, okuyucuya zaman usta yazar Agatha Christie'yi ve benzersiz Poirot'u hatırlatacaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çapraz Ateş PDF 12.29 MB İndir
Çapraz Ateş EPUB 13.73 MB İndir
Çapraz Ateş MOBI 10.84 MB İndir
Çapraz Ateş ODF 11.56 MB İndir
Çapraz Ateş DJVU 14.45 MB İndir
Çapraz Ateş RAR 9.39 MB İndir
Çapraz Ateş ZIP 8.67 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Çapraz Ateş, Yıldırım Üçtuğ’ dan okuduğum ilk kitap. Polisiye romanlara olan merakım dolayısıyla hemen alıp okumaya başladım. Kitaba başlar başlamaz olayların sürükleyici temposu içerisinde sonuca ulaşma merak ile bir çırpıda okuduğum ve keyif aldığım bir kitap. Olaylar sırasında kendi düşüncelerim doğrultusunda belirlediğim sona uymayan, hiç tahmin etmediğim bir son ile bitmesi beni daha da etkiledi. Roman kahramanı Haldun Kunter’ in bir parça zayıf işlendiğini düşünüyorum. Hikaye başında Haldun Kunter hakkında edindiğim beğenim ortalara ve sonlara doğru zayıfladı.Gene de çok keyifle okuduğum ve içerisinde sürüklendiğim bir polisiye hikaye. Yıldırım Üçtuğ’ a bize kazandırdığı bu eserinden dolayı teşekkür ederim.


okuduğum en iyi yerli polisiye , müthiş final …


Çok az roman okurum, daha doğrusu her romanı okumam. Yazarı fazla tanımıyorum; fakat, eseri çok iyi. Nereden esinlendiğini çok merak ediyorum doğrusu. Okumaya değer, tavsiye ediyorum.


Son zamanlarda okuduğum en iyi polisiye romanlardan biri olan Çapraz Ateş’i bu tarz kitapları seven herkese tavsiye ederim. Romanda kişilik karakterlerinden yola çıkarak işlenen cinayetlerin çözümüne gidiliyor.. Kişileirn çok iyi ifade edilmesinden dolayıkendinizi olayların içerisinde buluveriyorsunuz. Sanki karakterler sizin komşularnız ve olaylar sizin çevrenizde gelişiyor. Size belki abartı gibi gelecek ama ben bu kitabı okurken bu duyguları yaşadım. Başarılı bir polisiye roman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*