Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zenginliğin Kuralları

Kategori: Diğer Yazar: Richard Templar Yayınevi: Akılçelen Kitaplar

Zenginliğin Kuralları

Tanıtım Bülteni
Refah içerisinde, elinizdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirdiğiniz bir yaşam için bilmeniz gereken her şey!Bazı insanlar için para asla bir sorun olmuyor! Kolayca para kazanıyor, kazandıklarını kolayca elde tutuyor ve gün geçtikte artan bir bolluk içerisinde yaşıyorlar sanki. Oysa bazılarımız, sadece para harcamayı becerebiliyoruz ve elimizde avucumuzda hiçbir şey kalmıyor.Acaba bu insanların farkında olduğu ve bizim fark edemediğimiz bir şeyler mi var? Acaba bir şeyler öğrenebilir miyiz bu insanlardan?Tabii ki…Bu insanlar zenginliğin kurallarını biliyor.Zenginliğin kuralları; daha fazla para kazanmanızı, sahip olduklarınızı akıllıca yönetmenizi ve paranızı daha mutlu, daha tatminkâr ve daha konforlu bir yaşam için kullanmanızı  sağlayacak.Hayalini kurduğunuz zenginliğe ulaşmak artık çok kolay!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zenginliğin Kuralları PDF 6.23 MB İndir
Zenginliğin Kuralları EPUB 6.96 MB İndir
Zenginliğin Kuralları MOBI 5.49 MB İndir
Zenginliğin Kuralları ODF 5.86 MB İndir
Zenginliğin Kuralları DJVU 7.32 MB İndir
Zenginliğin Kuralları RAR 4.76 MB İndir
Zenginliğin Kuralları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Zihinde parasal farkındalık oluşturmak ve bakış açımızı genişletebilmek için destekci bir kitap. Her gün bir konu okuyarak zihinsel paraya bakış açısını kalıcı değişim sağlayabilirsiniz. 100 civarı konu barındırmakta.


yazar bu kitapta öncelikle kişinin parayla ve zenginlikle ilgili düşünce yapısını değiştirmeyi hedefliyor.daha sonra çalışmak,tasarruf,birikim ve yatırımlar konularına giriyor.konuya ilgi duyanlara tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*