Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkoğrafya

Kategori: Edebiyat Yazar: Serkan Özburun Yayınevi: Kaknüs Yayınları

Aşkoğrafya

  • Yayın Tarihi: 29.06.2001
  • ISBN: 9789756698044
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 347
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bir taşımdır mektup. Aşk oluntusu içinde esriyen bireyin öteki'ne karşı beslediği dizginsiz arzunun bir dışavurumudur. Aslında anlatmak istediği hiçbir şeyi olmasa da bu hiçbir şeyi paylaşmak ister âşık.Tıpkı Goethe'nin dediği gibi: "Gerçekte sana söyleyecek hiçbir şeyim yok sevgilim ama yine de bu hiçbir şeyin ellerinde olması güzel."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkoğrafya PDF 14.40 MB İndir
Aşkoğrafya EPUB 16.10 MB İndir
Aşkoğrafya MOBI 12.71 MB İndir
Aşkoğrafya ODF 13.55 MB İndir
Aşkoğrafya DJVU 16.94 MB İndir
Aşkoğrafya RAR 11.01 MB İndir
Aşkoğrafya ZIP 10.17 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Kaknüs Yayınları’ndan çıkmış 2001 tarihli bu kitap ile ilk defa şubat ayında karşılaştım,değerli bir arkadaşın kitaplığında. Şöyle bir karıştırmıştım o zaman,mektup kelimesini görür görmez ilgimi çekmişti kitap. Kendimi bildim bileli önemli olmuştur benim için mektup..mektuplar! Belki de sırf bu yüzden kendini okutmuştur mektuplardan oluşan kitaplar bana. Kitabı nisan ayında ve yoğun aramalardan sonra edinebildim..ve mektupların kendisi için önemli olduğunu bildiğim sevgili arkadaşım Yeliz’e ‘iyi ki doğdun’ hediyesi yaptım. Kitap içinden birkaç mektubu seslendirdim kendisine.. Pek çok mektubun satır aralarında bize ait bir şeyler bulduk. Bu kitabı hazırlayarak mektupseverlerle mektupların bir kısmını buluşturan Serkan Özburun’a teşekkürler!


Ey AŞK sen nelere kadirsin. Önünde kim durabilir: Sultanlar mı? Dahiler mi? Şairler mi? Krallar mı? Şeyhler, dervişler mi?Osmanlı sultanlarının sevgililerine yazdıklarını görünce; Din adamları ve kralları sevgiliye böyle yalvarmalarına şahit olunca aşkın ne menem bir şey olduğunu anlıyorsunuz. Hele Ruhşad hanıma yazılmış ilk mektup okunduğunda…Mektubun ve tutkulu aşkların biraz eskidiyi hatta yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde okunması gereken kitap. Galiba bir kaç yıl sonra en güzel aşk e-mailleri yada chatleşmleri okuyacağız her şeyin sanallaştığı bu yüzyılda.


Halen içten, sıcak ve duyguları en iyi yansıtan iletişim aracıdır diye düşünüyorum mektuplaşmayı. Aşkoğrafya da tarih içinden ünlülerin sevdiklerine yazdıkları samimi sevgilerini, itiraflarını ve yaşadıklarını anlatışlarının bir derlemesi.Tarih içinde yaşanan kimi komik kimi hüzünlü sahnelere hazır olanlar için buluşmayı bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*