Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşıklar Gece Ölür

Kategori: Edebiyat Yazar: Gülşah Elikbank Yayınevi: Doğan Kitap

Aşıklar Gece Ölür

Tanıtım Bülteni
Aşk kapıyı bir kez ve usulca çalar, geldiğini anlamak belki zaman alır ama gidişi bir kıyamete benzer, yıkar geçer. “Birini hayatından çıkıp gidecek kadar çok sevdiniz mi hiç? Gerçekleri görmesi için yokluğunuza ihtiyacı olduğuna inandınız mı ve benim gibi fena halde yanıldınız mı? Aşk zaten bir yanılgılar bütünü. En çok seven, en çok yanılır ve hayatta bir yanılgıdan daha çekici hiçbir şey yoktur. Benim bunu anlamam için on dört koca yıl geçmesi gerekti. On dört yılda yaşadığım her şey, beni o gün o kapıyı vurup çıkan kızın gözleriyle çarpıştırdı. Bir daha asla o kadar gözü kara olmadım, çünkü asla birini o kadar çok sevmedim.” Gerçek aşk, aklın kalbe teslim olmasıyla başlar. Ama ya karşınızda asla teslim olmayacak biri, üstelik sadece eski sevgiliniz değil artık bir rock yıldızı varsa…  Gülşah Elikbank’tan henüz çocukken kalpten alınan yaralara, o yaraların yol açtığı yanlış kararlara ve şefkatin değmediği hayatlara uzanan etkileyici bir roman. “Vaktinde tutulmayan her matem yüreğinize geri döner” diyen Elikbank, aşkın iyileştirici gücüne ışık tutan, sarsıcı bir sevda hikâyesiyle çıkıyor okurun karşısına.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşıklar Gece Ölür PDF 6.23 MB İndir
Aşıklar Gece Ölür EPUB 6.96 MB İndir
Aşıklar Gece Ölür MOBI 5.49 MB İndir
Aşıklar Gece Ölür ODF 5.86 MB İndir
Aşıklar Gece Ölür DJVU 7.32 MB İndir
Aşıklar Gece Ölür RAR 4.76 MB İndir
Aşıklar Gece Ölür ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın bu kitabı önceki kitapları gibi harika. Tavsiye edilir.


Güzel bir aşk hikayesiydi ama kızın kendi içindeki çelişkileri ve psikolojik incelemeleri biraz kişisel gelişim havası yansıttı gibi geldi daha kurgusal ilerleseydi konusu çok güzeldi.


Gülşah Elikbank’ı okuyanların aşina olduğu sürükleyici kurgu ve özgün özellikler barındıran karakterler bu romanda da mevcut.


Kitabın kurgusunu, yazarın kalemini çok beğendim fakat olayı anlatırken metnin içinde verdiği mesajlar beni bazen olaydan uzaklaştırdı. Olaylara tam hakim olduğum an kendimi kişisel gelişim kitabı okuyormuş gibi hissettirdi bana. KEYİFLİ OKUMALAR


Aşk zaten bir yanılgılar bütünü. Okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*