Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mustafa Kemal’le 1000 Gün

Kategori: Siyaset Yazar: Nezihe Araz Yayınevi: Dünya Aktüel

Mustafa Kemal’le 1000 Gün

  • Yayın Tarihi: 01.04.2017
  • ISBN: 9789753044714
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 240
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16 x 23 cm
  • Diger Ozellik: 4 Kaset Ekli-Seslendiren Tuna Egemen
Tanıtım Bülteni
Latife Hanım'ın Atatürk'le yaptığı kısa süren evliliğinin öyküsü"Bir erkekle bir kadın arasında, birbirlerini ne kadar severlerse sevsinler, her zaman bazı sorunlar vardır. Bu erkek Mustafa Kemal Paşa, bu kadın Latife Uşakizade olduğu zaman iş büsbütün değişir. İkinizin arasında koca bir memleket var...Mukaddes bir millet var. Bunu hiç unutmamalısın. Koca bir vatan" Ve sen, vatanı kurtarana aşık oldun kızım. Bunun elbette bir bedeli, bir vebali vardır. Bu çok önemli bir cüret. Çok şey istiyorsun, bilesin.."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mustafa Kemal’le 1000 Gün PDF 9.96 MB İndir
Mustafa Kemal’le 1000 Gün EPUB 11.13 MB İndir
Mustafa Kemal’le 1000 Gün MOBI 8.79 MB İndir
Mustafa Kemal’le 1000 Gün ODF 9.38 MB İndir
Mustafa Kemal’le 1000 Gün DJVU 11.72 MB İndir
Mustafa Kemal’le 1000 Gün RAR 7.62 MB İndir
Mustafa Kemal’le 1000 Gün ZIP 7.03 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mustafa Kemal’le 1000 Gün PDF 9.96 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ulu önderimizin siyasi yaşamından uzak onun farklı bir boyutta anlatıldığı bu eserİ ilk olarak 10 sene önce 1 günde okumuştum sürekli okunacak ve her okuyucuya şiddetle tavsiye edilecek bir eser kimi zaman hüzüne kapıldığınız ,hikayenin içine girdiğiniz ve çıkamadığınız bu kitabı okumalı ve okutmalısınız.Mustafa kemalle 1000 gün her kütüphanede bulunmalı…


Nezihe Araz, çok zor olanı titiz bir çalışmayla ortaya koymuş.Kitap hazırlanırken (aradan geçen 80 yıla rağmen) bilgilere kaynağından ulaşılmaya çalışılmış ve bunu büyük oranda başarmış.Kitap olayları ve insanları anlatırken bir tiyatro sahnesi gibi sizi içine çekiyor.Ayrıca olaylardaki duygu ve düşünceleri çok güzel bir şekilde hissettiriyor. Son olarak Atatürk’ün insani yanını, duygularını, hassasiyetini çok güzel vurguluyor. Defalarca okunacak bir kitap.


murat belge her zamanki gibi , belli ki uzun yıllar sonucu elde ettiği birikimlerini, bildiklerini bize bir solukta okutuyor..hem eğlenmek , hem yemek taihini öğrenmek ve tabiiki sn.belge’nin bilgi hazinesinden faydalanmak isteyenler için gerçekten bulunmaz bir kitap…yazana , yayınlayana ve kitapyurduna teşekkürler..


doğrusunu söylemek gerekirse, Atatürk hakkında, O’nun özel yaşamı hakkında yazılmış onlarca kitap arasında çok da önemli bulmadığım bir kitap.


Nezihe Aras’ın eline sağlık. Okunması gereken bir kitap. Bence Latife Hanım’ı ve Atatürk’ümüzün yakınlarındakini daha iyi tanımak ve anlamak adına yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*