Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Atilla’nın Kamçısı

Kategori: Edebiyat Yazar: Hasan Erdem Yayınevi: ötüken Neşriyat

Atilla’nın Kamçısı

Tanıtım Bülteni
Hasan Erdem, Doğu Avrupa’da hâkimiyet kuran ve Avrupa’nın neredeyse tamamını nüfuzu altına alan Türklerin büyük başbuğu Atilla’yı ve onun korkusuz Hun savaşçılarını ele aldığı Atilla’nın Kalkanı ve Atilla’nın Kargısı kitaplarından sonra Atilla serisinin üçüncü ve son kitabı olan Atilla’nın Kamçısı ile okuyucunun karşısına çıkıyor. Atilla’nın Kamçısı romanı, Atilla’nın Galya seferi ve Batı Roma seferi ile Atilla’nın ölümünü konu almaktadır.“Ahşap tahtının önüne gelip duran Atilla, Onegesios’a doğru döndü ve sıkılmış yumruklarını belinin iki yanına koydu.• Valentinianus daha yedi yaşındaki kızı Evdoksia’yı Vandal Kralı Genezerik’in büyük oğluyla nişanlıyor ama otuz bir yaşındaki kız kardeşi Honoria ile benim evlenmeme karşı çıkıyor, Romalı bir prensesi bana yakıştıramıyor. Ayrıca Valentinianus ondan üstün bir seviyede olduğumu unutmuş gibi bana ordu kumandanlığı unvanı vererek efendisine hakaret etmeye yelteniyor. Şahsıma yapılan bu cüretkâr hakaretleri cezasız bırakmayacak, düne kadar irademin önünde eğilen ama bugün başkaldırma cüreti gösteren iki imparatora da atımın nallarını öptüreceğim.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Atilla’nın Kamçısı PDF 6.23 MB İndir
Atilla’nın Kamçısı EPUB 6.96 MB İndir
Atilla’nın Kamçısı MOBI 5.49 MB İndir
Atilla’nın Kamçısı ODF 5.86 MB İndir
Atilla’nın Kamçısı DJVU 7.32 MB İndir
Atilla’nın Kamçısı RAR 4.76 MB İndir
Atilla’nın Kamçısı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Atilla serisinin 3. ve son kitabı.. keşke hiç bitmese idi diyecek olduğunuz bir roman . Atilla ve hayatı ancak bu kadar romansal anlatılabilirdi. sade ve akıcı bir dille yazılmış olması sebebi ile kapağı açtığınız gibi hemen bitiriyorsunuz. her ne kadar çok gündem olmasa da bence kesinlikle takip edilmesi gereken bir yazar.hasan erdem yazdığı romanlar ile gerçekten tarihe hizmet etmekte. kalemine ,emeğine sağlık


Serinin son kitabı mükemmel akıcı bir şekilde devam ediyor okuyun, okutun!


serinin son kitabı da müthiş keşke hiç bitmeseydi seriyi alıp okumanızı tavsiye ederim
başarılar hasan hocam


Atilla’nın ölümü ile biten serinin son kitabı. Atilla’nın ölümünden sonra koca devletin bir kaç yıl içerisinde dağılmış olması ve oğullarının düştüğü durum çok üzücü.


serinin sonuncusu yine bol aksiyonlu ve zevkliydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*