Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ufuklardaki Ayetler

Kategori: İslam Yazar: Michael Sugich Yayınevi: Ketebe Yayınevi

Ufuklardaki Ayetler

Tanıtım Bülteni
“Klasik olacağı ezelden tâyin edilmiş çok güzel bir kitap…”Dr. Alan Godias, İlahiyat Bölümü, Georgia Üniversitesi“Michael Sugich’in anlattığı hikâyeler muazzam.”S. Abdallah Schleifer, Fahri Profesör, Kahire Amerikan Üniversitesi“İslam üzerine yazılmış bir modern klasik.”Abdulhakim Murad, Dekan, Cambridge Muslim CollegeUfuklardaki Âyetler, hayatı boyunca sayısız Allah dostu ile karşılaşmış, onlarla sohbet edip hemhâl olmuş bir tâlibin büyüleyici hâtıratı. Yaklaşık 40 yıl önce tasavvuf yoluna intisap eden Amerikalı Michael (Harun) Sugich, hayatının 23 yılını Mekke-i Mükerreme’de geçirmiş, uzun yıllar da Mağrip’te bulunmuş ve her gittiği yerde pek çok kıymetli zevâta temas etmiş. Bir nevi modern zaman menkıbelerinden oluşan bu kitap, Sugich’in penceresinden, bizi gözlerden uzakta yaşayan irfan ehlinin dünyasına buyur ediyor.Sugich’in kendine has üslubuyla harmanladığı bu hikâyeler, her biri “sahilsiz bir deniz” olan Allah dostlarının hâllerine bizleri aşina kılıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ufuklardaki Ayetler PDF 6.23 MB İndir
Ufuklardaki Ayetler EPUB 6.96 MB İndir
Ufuklardaki Ayetler MOBI 5.49 MB İndir
Ufuklardaki Ayetler ODF 5.86 MB İndir
Ufuklardaki Ayetler DJVU 7.32 MB İndir
Ufuklardaki Ayetler RAR 4.76 MB İndir
Ufuklardaki Ayetler ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ufuklardaki Ayetler PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yeni yılda okuma planımda


Harika bir kitap. Modern bir “tezkire” olmuş adeta. Yazar manevi bir iklimde seyahat ettirdi.


BENCE HERKES OKUMALI!! DÜNYANIN BAZI İNSANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE AYAKTA DURUYOR; KELAMININ NE DEMEK OLDUĞUNU YAŞAMIŞ YAZAR. EĞER KALP GÖZÜ AÇIK İNSANLARI TANIMAK İSTERSENİZ; BU KİTAP GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR.


İslam ile sonradan müşerref olmuş bir Amerika’lının, sufi hayatın derinliklerine yönelik düşüncelerini ve deneyimlerini konu ediniyor. Kitapta bahsi geçen isimlere baktığımızda, tasavvuffun ve sufiliğin sınırlarının ne kadar geniş bir alanda tesir uyandırdığını görmüş oluyoruz. Bu yönüyle kitapta anlatılanlar, farklı ufuklara yolculuklar sunuyor. Kitabı okurken çeviriden kaynaklı hoşnutsuzluğumu da kayda geçirmek isterim; daha iyi bir çeviri olabilirdi.


Hakikat erlerini bizzat görmüş yazarın kaleminden süzülenleri okurken bitmesini istemedim.. Tasavvufa ilgisi olanlar bilhassa okumalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*