Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şefkat

Kategori: Psikoloji Yazar: Zümra Atalay Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Şefkat

Tanıtım Bülteni
Şefkat, insan yaşamında zaman zaman kaçınılmaz olabilen acıya farkındalık-duyarlılık ve insan acılarının azaltılması doğrultusunda bir sorumluluk gerektirir. Acı karşısında sergilenen duyarsızlık insan olmanın temel erdemlerinden birine körleşmek demektir.Şefkat, öğrenilip geliştirilebilen ve içinde farkındalık, duyarlılık, empati, cömertlik, paylaşım gibi ögeler barındıran bir erdemdir. Yalnızca birinden diğerine yöneltilen değil, aynı zamanda bireyin kendine yönelttiği öz şefkati de içerir.Sevgili Zümra Atalay bu eserinde, insan olmanın önemli bir parçası olmasına rağmen giderek unutulmaya başlanan bir değer olan şefkati değişik boyutlarıyla, okuyucunun kolaylıkla takip edebileceği yalın bir dille aktarmış. Bilimsel bilgilerin yanı sıra kişisel deneyimlerini de katarak şefkati yaşamımıza yeni baştan entegre etmenin yollarını paylaşmış. Kitabının okuyucuya önemli katkılar sağlayacağına inanıyor ve özenle ortaya çıkan bu eser için kendisini kutluyorum.Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur Şefkat acıya karşı verilen bilge bir yanıttır. Bu kitap, şefkati anlamak ve onu bir duygudan eyleme dönüştürebilmek için yazıldı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şefkat PDF 6.23 MB İndir
Şefkat EPUB 6.96 MB İndir
Şefkat MOBI 5.49 MB İndir
Şefkat ODF 5.86 MB İndir
Şefkat DJVU 7.32 MB İndir
Şefkat RAR 4.76 MB İndir
Şefkat ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Eşim için almıştım, sanırım henüz sıra gelmedi. Bende fırsat bulursam okuyacağım.


Öz şefkat konusunda güzel bilgiler vererek farkındalık oluşturmanıza yardımcı oluyor. Sadece öz şefkat konusunda değil genel olarak şefkat konusunda da bilgiler veriyor. Zorlayıcı zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde kendimizi, duygularımızı sorgulatabilecek ve kendimize dönerek herkes için iyi şeyler düşünmemizi sağlayabilecek bir kitap.


Farkındalık kazanma sürecinde şefkati keşfetmeye yönelik güzel bir kitap.


Zümra Atalay bu kitabı bize kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Şefkat-acı konularına bakış açısı geliştirdim ve çevremdekilere hediye etmeye başladım.


zümre hocanın çok güzel kitaplarından birisi. bana kalırsa herkes okumalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*