Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bıçağın Kendisi

Kategori: Edebiyat Yazar: Joe Abercrombie Yayınevi: Ithaki Yayınları

Bıçağın Kendisi

Tanıtım Bülteni
Lotus En İyi Fantastik Roman Ödülü Adayı Dokuzparmak Logen nihayet talihinin sonuna gelmişti. Başa çıkabileceğinden çok daha fazla düşmanın ortasında kalan Logen ardında ölü dostlar, kötü bir şöhret ve bir sürü mutlu düşman bırakarak ölü bir barbar olmanın eşiğindeydi. İttifak’ın asil doğumlu subayı Yüzbaşı Jezal dan Luthar’ın aklını, kumar masasında arkadaşlarını beş parasız bırakmaktan başka meşgul eden herhangi bir şey yoktu. Ama İttifak ordusu için savaş çanları çalıyordu ve Kuzey’in donmuş savaş alanlarında çok daha kanlı kurallar hüküm sürüyordu. Bir zamanların parlak çocuğu, şimdinin kötürüm işkencesisi Sand dan Glokta, Jezal’ın evine bir tabutta dönmesinden büyük keyif alabilirdi. Öte yandan Glokta’nın nefret etmediği birini bulmak da zordu. İttifak’ın hainlerinden itiraf koparma konusunda ayrı bir yeteneği olan Glokta kendisini hükümetin yozlaşmış kalbine götüren bir iz üzerinde bulacaktı. Elbette bu izlerin götürdüğü yeri görecek kadar hayatta kalabilirse. Ve burada Mecusların İlki, Yüce İlim’in ustası ve kadim bilgeliklerin sahibi Bayaz tekrar tarih sahnesine adım atacaktı. Bayaz ister gerçekten yüzlerce yıl önce yaşamış Mecusların İlki olsun, ister kusursuz bir taklitçi olsun, Logen’in, Jezal’ın ve Glokta’nın hayatlarını çok ama çok zorlaştırmaya geliyordu. Bıçağın Kendisi’nde, iyiyle kötünün arasındaki sınır bir bıçak kadar keskin. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bıçağın Kendisi PDF 6.23 MB İndir
Bıçağın Kendisi EPUB 6.96 MB İndir
Bıçağın Kendisi MOBI 5.49 MB İndir
Bıçağın Kendisi ODF 5.86 MB İndir
Bıçağın Kendisi DJVU 7.32 MB İndir
Bıçağın Kendisi RAR 4.76 MB İndir
Bıçağın Kendisi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bıçağın Kendisi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Joe abercrombie karanlık atmosfer ve gri ama sevilen karakterler yaratmakta en iyilerden. Şiddetle tavsiye ederim


oldukça güzel, bir gram bile sıkmadı kitap.
ikinci kitabı merakla bekliyoruz.


Yazar alışık olduğumuz intikam hikayelerine farklı bir bakış açısı getirmiş.Hikaye tahmin edilebilir başlıyor ama yarısında ipin ucu kopuyor.Grimdark türüne yakışır ve ironi dolu bir sonla da bitiyor.


ithakiden yine bir fantastik kitap


Fantastik edebiyatın en sağlam kalemlerinden biridir Abercrombie. Brandon Sanderson ve Patrick Rothfuss’un kitaplarını severek okuyanlar Abercrombie’yi de seveceklerdir. Keyifli okumalar herkese.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*